Kocurka musisz sama zdecydowac co jest dla ciebie najwazniejsze przy wyborze wozeczka czy lozeczka. Ja przy wyborze wozka kierowalam sie tym aby byl funkcjonalny i umozliwil nam podrozowanie z mala czyli zeby mial duze pompowane kółka bo bedziemy mogli z nim po mniejszych gorkach pojezdzic no i ja osobiscie chcialam trzykolowy bo jest bardzo zwrotny - moge jedna reka nim zawrocic. POza tym patrzylam jak da sie rozlozyc spacerowke tzn. czy na tyle ze malutka bedzie sie mogla w nim polozyc spac. aha i za wozeczek dalam 1100 zl wiec chyba nie najgorzej.
a co do lozeczka to juz mam wypatrzone ale jeszcze nie kupione. w koncu zdecydowalam sie na zwykle drewniane, byleby bylo 3-stopniowe i zeby mialo wyciagane szczebelki badz opuszczany bok. dokladnie cos takiego:
http://www.allegro.pl/item221177928_hur ... terac.html
to lozeczko jest w dwoch kolorkach: jasnym i ciemnym w zaleznosci od upodoban :-D
a w sklepach to rzeczywiscie mozna dostac przy ogladaniu pomieszania z poplataniem :-D i potem czlowiek juz zupelnie nie wie na co sie zdecydowac he he. zycze milego wybierania :-D
[ Dodano: 2007-08-01, 18:37 ]
Kicia moj małż to też Łukasz i co tu dużo kryć też ładniutkich kształtów nabrał w czasie ciąży :-D postaram się zrobić mu zdjęcie bo wyglądamy jak dwie ciężarne z tąróżnicą że on sie zatrzymal gdzies na 5 m-cu a ja dalej rosne he he :-D