no daj znac zaraz Miszka co tam na usg :ico_sorki: :ico_sorki:Dobra dziewczynki Jade na USG ,dam znac zaraz po powrocie!Boje sie kurcze PA
:ico_olaboga: oby nie bo jeszcze zaczne panikowac tak jak to na bank zrobie na porodowce-wogole ta sie boje ze zaczne rodzic jak Marcin bedzie w pracy :ico_noniewiem: i co ja wtedy zrobie nie bedzie mogl wyjsci i zoastawic klijenta z polowa tatuazu :ico_noniewiem: -no nic najwyzaej zanim skonczy to padne gdzies albo w domu urodze :ico_sorki:poczujesz sie jak na porodowce przy tym oddychaniu
ja tez sie kochana boje, ze zacznie sie jak meza nie bedzie w domu, bo on pracuje ale juz szef wie, ze jak cos to on rzuca robote i jedzie do domu wiec to troche mnie uspokaja, na razie kochana nie panikujmy, jeszcze zdazymy :-):ico_olaboga: oby nie bo jeszcze zaczne panikowac tak jak to na bank zrobie na porodowce-wogole ta sie boje ze zaczne rodzic jak Marcin bedzie w pracy :ico_noniewiem: i co ja wtedy zrobie nie bedzie mogl wyjsci i zoastawic klijenta z polowa tatuazu :ico_noniewiem: -no nic najwyzaej zanim skonczy to padne gdzies albo w domu urodze :ico_sorki:
:-D taaa jeszcze mamy ponad 2 miechy zeby sobie popanikowac :ico_brawa_01:
Wlasnie mialam sie Pati tobie pytac czy jest jakis watek na ktory mozna sie przeniesc po urodzeniu z naszego wrzesniowego terminku :ico_noniewiem:
ja nie moge za 2 miechy i troszke bedziemy sobie pisaly o kupkach jakie nasze malenstwa porobily....a dopiro co watek byl zalozony....
tak to prawda, ale zobacz ile bylo dziewczyn na poczatku, a teraz zostalysmy tylko my z wrzesniowek, tylko 3 ktore wchodzimy i rozmawiamy ze soba, a reszta :ico_olaboga:ja nie moge za 2 miechy i troszke bedziemy sobie pisaly o kupkach jakie nasze malenstwa porobily....a dopiro co watek byl zalozony....
no to fakt...jeszcze Zirka tutaj do nas zaglada :-D :ico_sorki:tak to prawda, ale zobacz ile bylo dziewczyn na poczatku, a teraz zostalysmy tylko my z wrzesniowek, tylko 3 ktore wchodzimy i rozmawiamy ze soba, a reszta
wiem wiem kochana, juz nie bede chodzic, mnie tez brzuch boli i zaraz musze do toalety biec. Jak chcesz to wejdz na UM dzis tam pisalam dlaczego chodzilam do tej pory do pracy tylko musisz sie cofnac o dwie albo 3 stronki nie pamietam.Pati a ty na serio juz z ta praca daj sobie spokoj -ja nie wiem jak ty sie mozesz z tym brzuchem schylac po cos!!!!!!!!!!!!!!mnie zaraz brzuch boli :ico_noniewiem:
ja nigdzie nie uciekne, bo na pewno tez bede potrzebowala pomocy i porad mam bo jestem zielona w tych sprawach :ico_placzek:le genaralnie nas malo-wiec mam nadzieje ze nie zwiejecie po porodzie :ico_szoking: bo dostane zawalu-nie zostawiajcie mnie samej z Igoslawa bo ona na bank bedzie niegrzeczna :ico_placzek:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość