Martunia,jak Twoj wozek sie prezentuje? Ja wlasnie Chicco
Powiem Ci Miszka ze jestem bardzo zadowolona ze jego kupilam :ico_sorki: -slyszalam o cjicco same dobre opinie i mam nadzieje ze sie nie zawiode.Wozek jest 3 funkcyjny a mi bardzo o gondolke chodzilo na pierwsze 6 miesiecy-wszystko sie szybko i latwo sklada i rozklada -latwo zdejmuje material do prania-co tez wazne bo nie mam zamiaru jak te angielki w unoranym wozku wozic dziecka(no ale one pewnie ze swoja inteligencja nie wiedza ze to sie zdejmuje i pierze :ico_haha_01: )Kolorek ladny-zreszta wybor jest wielki jak sama wiesz w kolorach io wzorach i na bank znajdziesz cos dla siebie :ico_brawa_01:
ja prawie z Bielska wróciłam byłam odebrac dyplom stawiam
no to GRATKI :ico_brawa_01: -szkoda tylko ze ta jezda nie wyszla Ci na dobre :ico_noniewiem:
Marta, to mozemy sobie reke podac moj ma takie samo podejscie, nie jego chata nic nie bedzie robil i kupowal co gorsze ,
no kurde moj nie mial wyjscia i musial pokupowac bo my wzielismy chate nieumeblowana wiec nic w niej nie bylo-ale teksty pod tytulem-jakby to byla moja chata to bym kupil cos tam drozsze oczywiscie byly :ico_oczko:
a teraz czuje sie jak mul pogoda paskudna i dziala na mnie okropnie nic mi sie nie chce
z doswiadczenia wiem ze odmulisz sie pati za jekies 2 godzinki :ico_oczko: ...no ale w tym czasie pogoda pewnie i tak sie nie poprawi :ico_noniewiem: