taaa juz naszczescie mam to za soba :ico_sorki:czy macie juz poprane wszytskie ciuszki??
torbe do szpitala pakuje kolo 20.08 :ico_brawa_01:a macie juz spakowana torbe do szpitala??
ja jestem przea to niespamie tak zmeczona,ze nawet mi sie nie chce sprzatac :ico_olaboga: A przeciez uwielbiam :ico_olaboga: W sumie bede zaprawiona w niespaniu jak juz sie \kubus urodzi,bo cos czuje ze bedzie rozdarty i spac i tak nie bede :ico_noniewiem:Dzisisj tez pewnie bede spala dobrze bo chate pucowalam i ze 100razy po schodach lazilam w ta i spowrotem
no ja Ci sie nie dziwie :ico_noniewiem:przea to niespamie tak zmeczona,ze nawet mi sie nie chce sprzatac
a nic sie nie pochwalilas :ico_haha_01: ze juz jestes taka zwarta i gotowa :ico_brawa_01:Ja torbe juz spakowalam
tylko ja sie czuje ze zyje w takiej niewiedzy :ico_placzek: w czwartek odbieram te badania krwi znowu i jak ta nonono bedzie mi chciala znowu pobrac krew to powiem zeby mi najperw powiedziala dlaczego...mmarta81, ja tez sie ciesze, odetchnelam z ulga
masz racje kochana, spytaj i musza Ci powiedziec, nie wolno niczego ukrwac do jasnej ciasnej :ico_nienie: ale zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze kochana.ylko ja sie czuje ze zyje w takiej niewiedzy :ico_placzek: w czwartek odbieram te badania krwi znowu i jak ta nonono bedzie mi chciala znowu pobrac krew to powiem zeby mi najperw powiedziala dlaczego...
to psytaj sie jej czy nie przeszkadzasz, bo masz wrazenie, jakby sie gdzies spieszyla :-D powinna poswiecic Ci tyle czasu ile potrzebujesz a nie wyganiac, malpa jedna :ico_zly:Ja mam wizyte u poloznej 19 -ale nie lubie do niej chodzic bo jak ide to ona mi daje takie odczucie jabym musiala sie spieszyc i zaraz wychodzic :ico_noniewiem:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość