wiesz co te nasze dzieciaki to chyba moga sobie 5 przybic Iga przedwczoraj to doslownie nic moglam jesc skakac lezec i nie wiem co jeszcze :ico_zly: w koncu jasnie pani wieczorkiem sie lekko obkrecila i to na tyle :ico_szoking:Boze taki byl wariat do 30 tygodnia,a teraz jakas tragedia,martwie sie jak nie wiem
Ja sie martwie czy ona taka sprawna ruchowo jest :ico_noniewiem: albo normalnie taki len za Marcinem :ico_olaboga:
Ktos mi dzwoni i dzwoni na komorke a mialam w kuchni i nie chcialo mi sie isc-w koncu sie doturlalam patrze 5 nieodebranych Mama :ico_noniewiem: wiec oddzwaniam bo mysle ze cos sie stalo :ico_olaboga: a ta mi ze musiala zadzwonic bo jej sie snilo ze urodzilam i ze mala taka podobna do Marcina byla :ico_olaboga: ...ciekawe jaka bedzie
[ Dodano: 2008-08-16, 17:43 ]
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Adia26ale sie usmialam-zobaczysz ze tak bedzie :ico_brawa_01: bede mieli wymowke pozbeda sie malego a ty caly wieczor spedzisz na zabawianiu jegopewnie dostane go na kolan na cala wizyte niby mam sie wprawiac