Hura!!!To dobrze,bo ja mam ksztalt taki sam tylko moj pepek nie wyszedl,mam jakis gleboki :ico_noniewiem: A wy wszystki dziewczynki pepuszki macie na wierzchu,czy tylko ja jakas dziwna?Co sie dzieje z Pati??????Ja w jej sprawie w szpitalu o ewentualny bol brzucha pytalam i powiedzieli mi,ze w takiej ciazy to jest mozliwe jak dziecko zaczyna glowka na drogi rodne napierac,ale to nie oznacza porodu,tylko ze sie organizm przygotowuje.Moj sie w takim razie jeszcze nie przygotowuje :ico_placzek:tak kochana bo ty spodziewasz się dziewczynki a ja chłopca ,tak jak sie mówi są różnice jednak w wyglądzie brzusia na chłopca i na dziewczynke,wiem bo z córcią też miałam zupełnie inny
to jest nas dwie ja tez mam pepek głeboko schowany :-Dwy wszystki dziewczynki pepuszki macie na wierzchu,czy tylko ja jakas dziwna?
no to moze mnie sie ta dziewczynka trafi :ico_sorki:Hura!!!To dobrze,bo ja mam ksztalt taki sam
ciesz sie :ico_brawa_01: ja bym sie brdzo sieszyla ze juz blizej do konca :ico_brawa_01:tak mi sie właśnie wydaje że sie opuścił
oj nie wiem tylko rano byla na chwilke :ico_noniewiem:Co sie dzieje z Pati??????
ja juz sama nie wiem co sie u mnie dzieje :ico_noniewiem: jakby sie Iga ruszla to bym miala wszystko w nonono a tak sie ciagle denerwuje od 3 dni chyba i to mnie dobijaale to nie oznacza porodu,tylko ze sie organizm przygotowuje.Moj sie w takim razie jeszcze nie przygotowuje

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość