Awatar użytkownika
adia26
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 sie 2008, 17:32

Jezu dziewczyny jaka juz jestem ciekawa ktora pierwsza poleci na porodowke
Od wrzesnia to sie juz zacznie prawdziwe wyczekiwanie z dnia na dzien
ja pewnie ostatnia 1.10 :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-08-18, 17:33 ]
ale jedno w tym dobre, wy bedziecie juz po i bede mic w was doradcow jak dupke podetrzec :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-08-18, 17:40 ]
kurcze normalnie atak os :ico_szoking: juz chyba z cztery zabilam :-D :-D bleeeeee, to chyba przez to slonce bo wyszlo w koncu chyba poraz pierwszy od dwoch tygodni :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 sie 2008, 18:29

Jestem dziewczynki!
pytalam 160F
Kurcze Martus strasznie drogo!U nas normalne USG prywatnie 65f do tego morzesz rzucic okiem w 3D.A moze gdzies w okolicy znajdziesz taniej :ico_olaboga: Dobrze ze moglas oddalac to urzadzenie do serduszka,tak mnie wkurza ze to do nonono jest ze nie wiem.Trudno pogodzilam sie juz,ze strata tego siana,nie pierwszy i nie ostatni raz poplyne.
Dobra teraz o szpitalu: Wokol mnie jak zwykle akcja taka jakbym jakims VIPem tam byla,najpierw lekarz omowil ze mna wyniki testow krwi,sa ok,cisnienie,mocz no wiecie standard.No i oczywiscie znow na KTG na pol godziny,ten jak zwykle podpiety ,to malo mi z brzycha nie wyskoczyl,az mi sie ten pas zsunal.Mowie Wam normalnie wstyd mi bylo jak cholera,ja tam jade bo ruchow nie czuje,a ten dostaje korby akurat wtedy :ico_noniewiem: Oczywiscie po USG w piatek tez mam isc na KTG,i za tydzien znow.Tak chyba co tydzien juz bede tam jezdzila.Dobrze bo jestem spokojniejsza.

Awatar użytkownika
adia26

18 sie 2008, 18:35

miszka, Super,ze wszystko dobrze z malutkim, ale ci psikusy :-D robi z tym KTG

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 20:48

ale jedno w tym dobre, wy bedziecie juz po i bede mic w was doradcow jak dupke podetrzec
no wiesz ja 1 termin mialam na 1.10 tez wiec czasem mozemy tu we dwie tkwic a wszystkie juz po beda :ico_noniewiem: pogoja sie odpoczna :ico_noniewiem: a my dwie foczki bedziemy stekac :-D
Miszka-no widzisz wszystko ok :ico_brawa_01: super :ico_brawa_01: -
jutro jak pojde do poloznej to ponarzekam moze mnie zapisze na to usg :ico_placzek: :ico_noniewiem: :ico_sorki:
Trudno pogodzilam sie juz,ze strata tego siana,nie pierwszy i nie ostatni raz poplyne.
wiesz co no ale sie tak nie martw bo po 1 to mozesz miec inny a po 2 to wiesz cos tam slychac wiec :-) calkowita strata to to nie bedzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 sie 2008, 23:17

witam! poczytalam troche! :ico_oczko: Pati85 super synus! :ico_brawa_01: miszka widzisz mówiłam ci że na pewno wszystko bedzie dobrze i ze juz nie czuc tak fikania a na ktg je widac!!
a my bylismy dzis w szpitalu ktorym bede rodzic,słuchajcie oddził po prostu suuuper :ico_brawa_01: sale z sofami dla tatusiów ,pełne wyposazenie,tel,tv i net do naszej dyspozycjii-po prostu bajka,nie to co w polsce-niestety! :ico_noniewiem: położną mam tam polke dowiedziałam sie juz wszystko nic tylko rodzic! juz bym chciała,ja dziewczyny chyba polece pierwsza,bo termin mam na 18.09 a tydzien wczesniej jade bo my musimy sie zatrzymac w hotelu przy szpitalnym bo za daleko mam do tego szpitala,i co jakbym w samochodzie urodziła :ico_sorki: :ico_puknij: no chyba ze nic na to nie bedzie wskazywało to wrócimy!
no a córcia wróciła ze szkoly zadowolona,i sie nie moze doczekac ,bo jutro sama jedzie autobusem szkolnym ,za to ja w strachu!!!! :ico_puknij: dobra na dzis chyba koncze,do juterka laseczki!!!! :ico_buziaczki_big: spokojnej nocki!!!i przespanej :ico_spanko:

Awatar użytkownika
slonko2008
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

19 sie 2008, 08:17

witajcie kochane mamusie :-D
miszka, bardzo się ciesze ze wszystko ok .
no wiesz ja 1 termin mialam na 1.10 tez wiec czasem mozemy tu we dwie tkwic a wszystkie juz po beda pogoja sie odpoczna a my dwie foczki bedziemy stekac
a ja razem z wami :-D :-D
Agusia1982, super że wszystko ci się tam podoba , przynajmniej będziesz rodzić w pięknym miejscu , u nas podobno jest tak dużo porodów że jak sie załapie na leżenie w sali to będe szcześliwa :ico_placzek: , normalnie szok albo jak z braku miejsc wyslą mnie do innego szpitala :ico_zly: , normalnie niemożliwe wszezie gdzie się niemrusze ktoś w ciąży normalnie kiedyś tego mniej było albo ja tak tego nie widziałam

Awatar użytkownika
Pati85
4000 - letni staruszek

19 sie 2008, 10:17

Hejka dzis mnie razcej nie bedzie nie mam ochoty nic pisac, poklocilam sie wczoraj z mezem i nie odzywamy sie do siebie mam ochote spakowac sie i wrocic do Polski do rodzicow juz raz bylam gotowa, jesli dalej tak bedzie nie zawacham sie, coraz bardziej zaluje, ze za nie go wyszlam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2008, 10:37

:ico_brawa_01: witam :ico_brawa_01:
Patity sie tak nie przejmuj :ico_nienie: ja tez sie z M czesto spinam-i nie raz mam ochote sie wypowadzac :ico_noniewiem: ale to moj maz i niestety tak prosto to nie jest i trzeba to jakos inaczej rozwiazac niestety :ico_noniewiem: -a im blizej konca o pewnie bedzie co raz gorzej bo my robimy sie nerwowe a oni wkurzaja nas tym swoim spokojem :ico_zly:
Pati-wszystko bedzie ok :ico_sorki:
Agusia 1982 :ico_brawa_01: no to tez juz sobie poogladalas gdzie sie synek urodzi :ico_sorki:
i dobrze ze malej tak dobrze w szkole :ico_brawa_01:
Ja na 11 40 do poloznej :ico_noniewiem: tym razem nie zapomnialam zebrac porannych siuskow :-D wiec zaniose jej juz gotowe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

19 sie 2008, 11:06

Witam dziewczynki :-D
miszka, Super,ze wszystko dobrze z malutkim, ale ci psikusy
miszka, bardzo się ciesze ze wszystko ok
miszka widzisz mówiłam ci że na pewno wszystko bedzie dobrze i ze juz nie czuc tak fikania a na ktg je widac!!
DZIEKUJE BARDZO KOCHANE!
ja dziewczyny chyba polece pierwsza,bo termin mam na 18.09 a tydzien wczesniej jade bo my musimy sie zatrzymac w hotelu przy szpitalnym bo za daleko mam do tego szpitala,i co jakbym w samochodzie urodziła
Jej ,jak ja Ci zazdroszcze,ale tez sie zaczne powoli szykowac,musze rozpaowac reszte rzeczy,ustawie sobie basket w salonie,a niech juz stoi,bede czula,ze juz nie dlugo :ico_brawa_01:
no a córcia wróciła ze szkoly zadowolona,i sie nie moze doczekac ,bo jutro sama jedzie autobusem szkolnym ,za to ja w strachu!!!!
No widzisz kurczaku,nie bylo sie czym martiwic :ico_brawa_01: Tez pomaga dziecku w aklimatyzacji przyjazny system szkolnictwa :ico_sorki:
a ja razem z wami
Kto wie czy ja tez ,3 dni roznicy to wiecie......
poklocilam sie wczoraj z mezem i nie odzywamy sie do siebie mam ochote spakowac sie i wrocic do Polski
E Pati,wszystko bedzie dobrze,pogodzicie sie ,ja tez mam ze swoim urwanie nonono,ale co zrobic kochana,takie nasze marne zycie z tymi chlopami.O dzidziusiu trzeba myslec :-D I tak mamy teraz lepiej niz przedtem,ja jak sie kloce z Arturem,to mowie do Kubusia i mi lepiej :ico_brawa_01:
tym razem nie zapomnialam zebrac porannych siuskow
O ja tez ciagle zapominam :ico_olaboga: Ale ja ostatnio o wszystkim zapominam :ico_placzek: Martus kupilam jednak przewijak,ale taki na lozeczko,bo slabo widze przewijanie malego na niskim lozku zaraz po porodzie :ico_olaboga: Ja musze skonczyc to kupowanie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2008, 11:17

Ja musze skonczyc to kupowanie
mi jeszcze troche zostalo... :ico_noniewiem: lezaczek..pewnie jeszcze ze 2 staniki do karmienia (niby mam 3 ale jak beda sie zalewac a na pranie nie bedzie czasu :ico_noniewiem: )i wkurw^%$# mnie tro ze te mega wiesniackie staniki takie drogie :ico_zly:
Jeszcze musze cos kupic-a wlasnieMiszkawiesz czy tutaj jeste cos takiego jak ten nadmanganian potasu???bo nie wiem czy z PL to sciagac :ico_noniewiem:
No jeszcze nie mam balsamiku dla malej i pewnie czegos jeszcze :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”