:ico_noniewiem: a tu co taka cisza ... przed burza :ico_haha_02:
co porabiacie dziewczynki?
ja bylam na spacerku a teraz szamam tosty z dzemem :-D
oj biedna :ico_sorki: dobrze ze wzialas mozne brac 4 na dobe wiec sie nie martw-a MALEJ :-D -bardziej zaszkodzi bol niz ta tabletkaMusialam zjesc tabletke tak mnie bolala glowa,az sie poplakalam
:ico_brawa_01: mowilam ze tak bedzie-Marcin ciagle cos jej mowi ale oczywiscie zlosliwego w stosunku do mnie :ico_noniewiem: np.bedziesz oczkiem w glowie tatusia a nie mamusia :ico_puknij: mysli ze mnie to denerwuje-a mnie wcale :ico_haha_01:Moj Artur juz pogodzony z coreczka,szybko mu poszlo juz mowi do brzucha
Powiem Ci ze jestem w szoku,wczoraj wieczorem ogladalismy jakis film,a on ni z tad ni z owad mowi:Coreczka tez fajna :-D Nie wiem co go naszlo ,ale dzisiaj juz jest zakochany,chyba bardziej niz w chlopczyku,taki czulszy jest jakis,moze sie w nim opiekun obudzil.Wczoraj kupil mi kwiaty,dzis pojechal po tabletki od glowy i przywiozl 6 kiowego arbuza bo wie ze uwielbiam,zaczyna mi sie podobac :ico_brawa_01:mowilam ze tak bedzie-Marcin ciagle cos jej mowi ale oczywiscie zlosliwego w stosunku do mnie np.bedziesz oczkiem w glowie tatusia a nie mamusia mysli ze mnie to denerwuje-a mnie wcale
ale super :ico_brawa_01: pozazdroscic :ico_brawa_01: ,moj mi za to tłumaczy co to jest spalony ehh tylko mnie to nie interesuje :ico_noniewiem: ,ale co tam niech cieszy ze moze mnie wyedukowac :-DWczoraj kupil mi kwiaty,dzis pojechal po tabletki od glowy i przywiozl 6 kiowego arbuza bo wie ze uwielbiam,zaczyna mi sie podobac

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość