ale przezczytalam ze wszystko co wyparzamy pozostaje sterylne tylko 24 godziny
:ico_szoking: no to niezle :ico_noniewiem: a tam ja narazie odciagacz wyparzylam i schowalam juz do torby do szpitala i nie bede 2 raz tego robic pieprze :ico_noniewiem:
golabkow tez juz nie bede robic :ico_zly: tyle roboty dajcie spokoj jak ja bym to mogla przy malenkim dziecku tak sie bawic :ico_nienie: nie ma takiej opcji :ico_nienie:
ale wyszly pyszne :-D bo juz jednego wpieprzylam-az dziwne oststnio wogole nie mam apetytu i tym jednym tak sie najadlam ze juz patrzec na inne nie moge :ico_noniewiem:
za duze bylo 4450,62cm dlugie.Rodzila 12godzin,bez skutku,wiec cieli i wyjmowali brr.NAprawde kolos.
:ico_brawa_01: to tak jak moja Igusia :ico_brawa_01: trudno najwyzej ja wyciagna :ico_noniewiem: chociaz bardzo bym nie chciala :ico_sorki: zobaczymy moze sie na 4 kilo zatrzyma :ico_sorki:
Miszka my w starym flacie mielismy takiego grzyba ze glowa boli :ico_olaboga: najpierw nie wiedzialam co mi tak w szafi e wali ale znalazlam go w koncu a szafy takie wbudowane mielismy a po zimie jak odsunelam szafle inna taka mala to sie zalamamam plasmn wielkosci 1,5 m kwadratowego :ico_szoking:
dzwonie do wlasciciela ten przyjechal i stwierdzil ze to moja wina bo nie otwieram okiem codziennie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: myslalam ze walne-no wiec sie nasmialam i mu powiedzialam ze jak tego nie zmyje czy cos to nie zaplacimy my :ico_oczko: i przlaz i zrobil ale to bylo dostlkownie na 2 miesiece bo jak sie wyprowadzalismy to juz zaczelo wylazic i sie smialam :ico_haha_01:
dobre sa te pochlaniacze wilgoci-podobno-mam zamiar taki 1 chociaz kupic jak mala bedzie
mmarta napialam kochana, ze widac zmiane ale tylko na twarzy, bo spuchnieta jestes,a nie to ze brzydko wygladasz brzusio pierwsza klasa, maly fajniutki
:ico_sorki: Pati ale ja wiem ze ty nie chcialas powiedziec ze brzydko wygladam(chociaz taka jest prawda) przeciez to widac od razu jak spuchlam !!! Nie ukrywam tego a jak wygladam to juz nic za to przeciez nie moge narazie :ico_oczko:
dzisisj u nas cieplo i tak mi rece napuchly ze o zegarku moge juz zapomniec -normalnie MASAKRA-az sie boje ogladnac nogi :ico_placzek:
Brzuch mi sie dzis caly dzien napina :ico_haha_02: ale mi to wogole nie przeszkadza-nie boli-wiec nie bioe nospy ani nic bo i tak juz czas :ico_brawa_01: tylko jak sie tak napina to taki maly sie robi :ico_placzek:
oj bedzie mi tego brzusia brakowac :ico_placzek: tego ze mialam Igusie tylko dla siebie....
[ Dodano: 2008-09-13, 17:05 ]
Adia u nas w ASDzie jest nawet mielone z indyka-ja wszystko co z mielonym robie to wlasnie z tym innego bym nie przlkla-a i z tym nie idzie mi latwo :ico_noniewiem: