mmarta81, u ciebie slicznie??? u mnei leje juz 5 dobę pod rząd:(
Dziewczyny życze Wam byście się szybko i bez bólu rozdwjały:)
boniuu ale czas leci.....ja juz sie nei moge doczekac stycznia.......

tak myslisz bo to okno duze jest ale szczelne,mam grube zaslony moze sie kurzyc a cholera sama nie wiem bo nasze wyrko wielkie jest i ni w zab da sie to jakos przestawic :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:lepiej pod oknem niz koo kaloryfera a skoro tylko tam masz miejsce to i tak nie masz sie nad czym zastanawiec
martus zdziwisz sie.Zobaczysz ze coreczka bedzie malenka.Moja kolezanka urodzila synka o wadze 3180 a miala bardzo duzy brzuch.JA tez mam dosc duzy i mi wczoraj powiedziano ze lkko ponad 3kg--jakos nie chce mi sie wierzyc :ico_noniewiem: zobaczymy..no to sie nameczyla ale juz ma synka SUPER
4,2 i 59 to cos minimalnego czego sie spodziewam ale milo wiedziec ze siostra dala rade moze ja tez dam
:ico_nienie: nie nie u mnie pieknie sloneczko i 17 stopni w dzien i taki ma byc caly weekend :-DDziewczynki pogoda to wszedzie taka paskudna ,leje ,zimno ohydnie brrr
bardzo bym chciala dziekuje :ico_sorki: ale to jeszcze troszke potrwa :ico_sorki:mmarta81, kochana teraz to musisz sie uwijac zycze abys teraz ty sie rozpakowala
ja tez...i tak chodze moze pomoze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość