wlasnie przyjechal...i nie dalam rady go sprawdzic :ico_noniewiem:lepiej zadzwon i zapytaj dlaczego go jeszcze niema
powiedz mu tak ze niech ci lepiej pomoze, piersi masuje , brzuszek i stopy, jak robic to pierwsi sa :-D a poźniej co sama sie meczyc masz :ico_haha_01: :ico_haha_01: , nie przejmuj sie marta bedzie dobrze jeszcze troszke :ico_sorki: :ico_sorki: .ja ide sie polozyc bo mnie wszystko boli :ico_noniewiem:wiecie co mi maz powiedzial...ze nie mam tyle przed kompem siedziec tylko sie brac za rodzenie mu coreczki
tak jakbym ja nie chciala
dobranoc :ico_ciezarowka:ja ide sie polozyc bo mnie wszystko boli
no Miszka i tak bedzie wypadac ze bedziesz pierwsza :-DJa na sama mysl o tym mam dreszcze Nie wiem kiedy dam sie dotknac

Rany,no to sie posypalysmy ,wszystkie na raz :ico_brawa_01:Jestem w szpitalu odeszly mi wody,czekam na cesarke bo pelno babek rodzi,mam lekkie skurcze.Trzymajcie kciuki!!!
Nie martw sie na pewno wie,gdybys mi nie odpisala,tez bym nie watpila ze trzymacie kciuki :ico_brawa_01: Bo jakby moglo byc inaczej :ico_brawa_01:teraz przeze mnie ona nie wie ze trzymamy kciuki
Jeszcze troszeczeke Martunia,to sie moze rozkrecic w kazdej chwili :ico_sorki:i ciekawa jestem jak tam reszta tznsarenkaslonko2008dana bo moze zostalam juz sama
Boze,wiem ze sie dluzy kochana,rozumiem.ale to juz tylko troszke :ico_sorki: Wiem ze latwo mowic jak sie juz ma dziecko przy sobie,ale naprawde o tym czekaniu tez sie zapomina.Mi sie dluzylo w ciazy ,a wczoraj mowie do Artura,ze teraz mi sie wydaje ze w ogole w ciazy nie bylam :ico_sorki: Glowki do gory,ja bede z Wami do konca :-DAle ja zazdroszcze dziewczyną za mają już swoje maleństwa a ja tu się martwie co to będzie .
no to wychodzi ze bede oststnia bo ja jak nie urodze do 7.10 to mam tylko masaz szyjki u poloznej :/ a to nie to samo co wywolywanie poodu-moze sie nic nie ruszyc :ico_olaboga:marta nie martw się nie zostaniesz sama ,ja wczoraj byłam u pani dr i nie mam najlepszych wiesci to ja bede ostatnia Antek tak szybko nie wyjdzie bo jest jeszcze wysoko i pani dr powiedziła ze jak do 7 .10 nie wyjdzie to musze już jechać na porodówke wywołać poród
ja tez... :ico_sorki: :ico_sorki:Ale ja zazdroszcze dziewczyną za mają już swoje maleństwa a ja tu się martwie co to będzie .
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość