Zirka no to dzielna jestes :ico_brawa_01: wiecie jak mie taka nonono pakistanska dzisiaj przez tel wkurwi... :ico_zly: mowie wam dzwonie zeby aktwowac karte a ta 100 pytan do ale jej angielski pozostawial WIELE do zyczenia nie szlo jej zrozumiec wiec mowie ze chce rozmawiac z kims kto mow poprawnie po angielsku bo mnie juz wkuzala na maxa :ico_oczko: a ona mnie rozlaczyla :ico_zly: musialam dzwonic jeszcze raz...i powiedzialam ze na nia skarge napisze :ico_haha_01: az sie z nerwow poryczlam potem, :ico_zly: ...kupilam sobie dzizisj czeresnie i juz oczywiscie wszystkie wrabalam a mam taka ochote oststnio na czeresznie ze szok :ico_olaboga:
Miszka moim zdaniemto wlasnie dobrze jest kupic 2 latni max samochod -i to nawet na kredyt-na nowym za duzo sie straci na o 2 letni to jak nowka-maz wlasnie w zeszlym roku kupil 2 latni i nic nie robi przy nim :ico_nienie: ale jak teraz kolej na moj samochod to juz inna sprawa....najlepiej to malucha by mi sprowadzil :ico_zly: ale sie nie wychylam zabardzo bo nie chodze teraz do roboty wiec poczekam na rozwoj wydarzen-jak mi samochod padnie i tak bedzie musial cos kupic bo swojego mi nie da :ico_placzek: ...ale on twierdzi ze takie samochody jak corsa nigdy nie padaja :ico_noniewiem: oby sie mylil...