Tak, najważniejsze, żeby być razem :)niktusia, w Danii czy pod Łodzią, najważniejsze że razem, bo chyba taka syt jak teraz że rozdzielenie jesteście jest najgorsza.
święta prawda :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Tak, najważniejsze, żeby być razem :)
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:a ja wyslalam mojego z kumplami do baru na piwo. a co raz na jakis czas moze. ale tylko raz na jakis czas. no zwlaszcza ze od czasu mojej ciazy jest to pierwszy raz hihi
no jeszcze troszkę , wytrzymasz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:ciężko mi zasnąć, na siusiu co chwila wstaje, przekręcam się to mi ciężko i się budzę to później zwlec sie rano z łóżka nie można...
no śnieg jest super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:zazdroszcze Ci tego sniegu..ja wprawdzie za zimą nie przepadam ale świeta bez sniegu sa takie troche smutniejsze..nie ma takiej atmosfery..ale niesety w Polsce sie nie zapowiada.
to ty odpoczywaj jak ja :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:niesety brzuszek mi nadal twardenieje wice na szalenstwa zakupowe nie mam co liczyc..
ale jaja :ico_szoking: ja jeszcze wogole nie zauwazylam zeby mi cokolwiek lecialo z piersi. ale pewnie niedlugo tez zacznie. :ico_noniewiem:a mi normalnie cały czas leci siara, aż muszę sobie wkładki kupić, bo co nie założę to wszędzie mam plamy , na staniku plamy, na piżamie plamy , jeszcze trochę to mi mleko poleci
rozumiem cie w zupelnosci, bo mam tak samo. latam co chwilka do lazienki i tez mi ciezko zasnac. ehhh przesrane... ale juz niedlugo tym sie mozemy pocieszac. :-)ciężko mi zasnąć, na siusiu co chwila wstaje, przekręcam się to mi ciężko i się budzę to później zwlec sie rano z łóżka nie można...
czasami mnie tez dopadaja takie dni beznadziejne. modli sie wtedy czlowiek zeby dzien jak najszybciej zlecial...zrobię to jak najszybciej i spać pójdę, bo nie dam rady przeżyć tego dnia...
odpoczywaj i lez duzo. dzidzi najwazniejsze :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:Ja to się teraz czuję jak taka emerytka, wszystko muszę robić bardzo wolno, nawet chodzić, bo jak tylko przyspieszę kroku to mnie brzuch zaczyna boleć
hehe ja tez w tym roku mam pierwsza swoja choinke. dostalam ja na mikolaja od babci i dziadka a ozdoby mamy juz kupione. tak sobie umyslalam ze w tym roku bedzie cala na zloto. no moze dodam jedynie lampki jakies czerwone i tyle. ale bedzie pieeekna.... juz to widze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:to bedzie moja pierwasza samodzielna choinka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość