u mnie to samo. chyba w calej Polsce nie zaciekawie.u mnie niestety pogoda wstrętna
ale wlasnie ogladam tvn i mowia ze jest szansa na snieg w swięta :ico_brawa_01:
no wiec powodzenia. trzymamy kciuki :-)jade do promotora
a co chcesz zrobic z wlosami? obciac, ufarbowac? kolezanka mi niedawno powiedziala ze ona w ciazy nie farbuje wlosow wogole bo gdzies slyszala ze od farbowania moze sie dziecko rude urodzic. :ico_puknij: ani troche w to nie wierze, ale ja nie farbuje wlosow.czekam na swoja fryzjerke
mnie oczy dzis szczypia jak nie wiem. nie spalam chyba cala noc :ico_olaboga: :ico_zly: i czuje ze jestem zdzazniona, zla i wogole do bani bo nie mam humoru... juz zjadlam sniadanie wiec zapraszam na :ico_kawusia:
musze sie zaraz wpakowac do wanny a tak mi sie nie chce... ale juz mam oliwe na wlosach.maz dzis przyjedzie wiec koniec tego leniuchowania.
no i dzis robie rybke na obiad jak co piatek :-D mniam mniam
[ Dodano: 2008-12-19, 10:33 ]
manenka zapisalam twoj numer gg u mnie na gg i teraz wiem kiedy wstajesz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
tak sobie pomyslalam ze w razie czego jak bym byla w szpitalu to mojmaz moze was poinformowac z mojego gg. bo szczerze watpie zeby poradzil sobie na forum. on nawet nie wie co to za strona i gdzie jej szukac... wiec mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :-)