tak jest dasz radę :-Dja tez mam cieżkie nocki i do tego ta zgaga..ale jaeszcze tylko 3 tygodnie..a moze troszke mniej :-D :-D zniosę wszystko dla mojej niuni byle by tylko zdrowa była :-D :-D
hehe to tak jak moj maz. a ja od rana na nogach i do czasu jego wstania obiad juz mialam zrobiony i posprzatane... :-)my dziś o 14 wstaliśmy
moj ma tak samo. a bije w zebra az boli :ico_olaboga:mój synuś to ostatnio tak szaleje w brzuszku, że się zastanawiam czy on w ogóle sypia
co do twoich płaczów to hormonki
ale jak ze uciazliwe... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:a więc to jest normalne co teraz przechodzisz
ale ci dobrze. juz bym sie wolala smiac niz plakac :ico_noniewiem:ja mam za to ostatnio wielkie napady śmiechu, normalnie jak mnie złapie to 15min śmieje się aż łzy lecą
to tak jak u mnie, hehe :)mój synuś to ostatnio tak szaleje w brzuszku, że się zastanawiam czy on w ogóle sypia
rozrabiaka mały
co do bicia w żebra to z tym to na szczęście nie mam problemu, bo mam wypchana klatkę piersiową i moje żebra bardzo odstają od ciała , a wiec mnie w nie synuś nie kopie :-Dmoj ma tak samo. a bije w zebra az boli :ico_olaboga:
już niedługo się skończy i za jakiś czas będziesz się sama z tego śmiać :ico_haha_01:manenka napisał/a:
a więc to jest normalne co teraz przechodzisz
ale jak ze uciazliwe... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
no ale ja tak się śmieję, że aż łzy lecą , a więc nie dość , że się śmieję to i płaczę :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:ale ci dobrze. juz bym sie wolala smiac niz plakac :ico_noniewiem:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość