cześć dziewczyny
ja właśnie kończę jeść śniadanie :-D
dziś u nas przy mrozek :ico_noniewiem: ale za to słonko cudnie świeci :-D
no i dziś mnie brzuch zaczął boleć na dole jakbym sobie jajniki przewiała :ico_noniewiem:
wezmę łyknę magnez może pomoże, a jak nie to nospe :ico_noniewiem:
ja chyba już zaczęłam ostro tyć i pewnie tak już do rozwiązania będzie
normalnie 1,5kg w ciągu tygodnia :ico_olaboga:
dobrze, ze to już końcówka bo jakbym miała tak od początku ciąży tyć to bym chyba jak słonica wyglądała :ico_szoking:
jedwabna, udanych zakupów :-D pochwal się co kupiłaś po powrocie :-D
a wiec mąż już dziś będzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajnie
zmienilam suwaczek.ten liczy dobrze i dni i tygodnie:))
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz wszystko widać :-D
a co do rozstępów to ja jak na razie dalej ich nie mam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ale jak będę tak dalej szybko tyć to kto wie czy się jeszcze na koniec ciąży nie pojawią
Beatris60, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to ci fajnie, a wiec sie nie boisz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja mam dziś usg, zobaczymy co i jak
daj znać koniecznie po :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zwykle robie pare rzeczy na raz, jestem w ciągłym ruchu i jak teraz mam leżeć a tyle rzeczy do zrobienia to szału dostaję...
znam ten ból :ico_olaboga:
niktusia, ale fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gratuluje nowego mieszkanka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dla dzidzi , że tak ślicznie rośnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
daj znać jak już będziecie mieli internet :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i odzywaj się wtedy częściej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: