hej hej jestem jestem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
sorki ze sie nie odzywalamale zaraz rano pojechalismy na zakupy do innego miasta, potem u tesciow byl obraz :ico_olaboga: a potem do moich rdzicow na kawe i dopiero teraz wyladowalam w domu :ico_olaboga:
[ Dodano: 2009-01-31, 20:20 ]
dzieki wielkie dziewczyny za pamiec :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D
jak będą b silne i nie będą przechodziły to żeby jechać. no ale nie mam tak...
spoko spoko juz ci niewiele zostalo. dasz rade.szybko zleci i zaraz bedziesz tulic swoja dzidzie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
powodzenia i lekkich porodow
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a wczoraj mój P ogolił mnie maszynką, no wiecie gdzie
mój też mnie goli
doszedł juz do wprawy po 3 razie
a ja jeszcze naginam sama. zajmuje mi to ponad godzine ale z lusterkiem jeszcze daje rade. zreszta jakos tak glupio mi by bylo jak by mnie tam maz golil...w sumie nie powinno ale jednak :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
ja mam czasami własnie takie podobne bóle
kazdy ma chyba inaczej. ale dzisiaj moja tesciowa powiedziala ze tez takie miala wiec chyba OK
jak ja uwielbiam takie zalatane dni
ja tez uwielbiam ale juz chyba nie mam na nie sily. i juz mnie teraz kregoslup strasznie boli od tego latania :ico_chory:
komoda kupiona
czekam żeby poukładać w nowej komodzie dokumenty...
a myslalam ze to komoda na ciuszki dla dzidzi :ico_noniewiem:
a pamietacie jak wam opowiadalam o mojej sasiadce z naprzeciwka?? urodzila we wtorek juz dziewczynke i dzisiaj przyjechala z dzidzi do domu. jak rano wychodzilam to mnie zawolala i poszlam zobaczyc. ale sliczniutka jest :-D :-D :-D normalnie az mnie ciarki przechodza i taaaaaaka malusia. powiedziala ze lekarka na KTG cos tam zobaczyla i zostawila ja w szpitalu. ale miala szybki porod :ico_noniewiem: o 20 podali jej oxytocyne a o 1.30 w nocy dzidzi byla juz na swiecie, no ale ona do szpitala przyjechala juz z rozwarciem na 4 palce, bo miala ciaze zagroznona i od dawna miala rozwarcie i kazala jej ginka lezec.
ale dzidzi jest sliczniutka. spala jak przyszlam i przez sen ziewala i pokazywala na dziasla takielyse bez zabkow:)))) i ma wloski czarne. wazy 3400 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ehhhh tym bardziej chcialabym tulic swoja dzidzie w ramionach.............
a my dzis chcielismy kupic laktator. ta moja sasiadka juz ma.kupila na allegro i ciagle odciaga sobie bo ma bardzo duzo. no i nie wiem sama czy kupowac juz czy nie.
Beatris ty jako najbardziej chyba z nas doswiadczona jaki mialas przy Oli?
[ Dodano: 2009-01-31, 20:29 ]
ps. jutro zaczyna sie NASZ miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D :-D :-D