super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:czyli jutro będzie miała maleństwo!!!!!!
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:czyli jutro będzie miała maleństwo!!!!!! :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
zdrówka życzę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:a mnie cos przeziebienie bierze, robi mi sie katar :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ja nie chce bo z katarem przy porodzie to ja sie chyba wykoncze

no szkoda, chociaż jakiś malutki gest z jego strony poprawił by ci humor :ico_noniewiem:.wiedziałam od początku że do romantyków nie należy :ico_noniewiem:

mozesz tak miec bo w ciazy sa słabsze naczynka, ja tak miałam na początku ciąży jak miałam katarwy tez smarkacie ciągle krwią??
my tez jakos specjalnie nie szalejemy z prezentami ale jakiegos badylka lub chocby zyczenia sobie składamy :-Dnie uznaje ani walentynek ani dnia kobiet
no własnieprzecież żadna matka by z dzieckiem w nocy nie wychodziła ze szpitala....
wzajemnie manenko :-D :ico_brawa_01:to miłych walentynek wam życzę
aha , nie wiedziałam to spoko :-)mozesz tak miec bo w ciazy sa słabsze naczynka, ja tak miałam na początku ciąży jak miałam katar
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: badylamy tez jakos specjalnie nie szalejemy z prezentami ale jakiegos badylka lub chocby zyczenia sobie składamy :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość