dobrze ze juz jest tt bo jakos tak mi tego brakowało..
ja dopiero przypadkowo trafiłam na jej post i dlatego dopiero teraz zauważyłam :-D Fajnie mieć siostrę bliźniaczkę :ico_brawa_01:tak to moja siostra bliźniaczka chyba całe Tt już o tym wie
bardzo fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja dopiero przypadkowo trafiłam na jej post i dlatego dopiero teraz zauważyłam :-D Fajnie mieć siostrę bliźniaczkę :ico_brawa_01:
no własnie zastanawiam się czy powinnam zmienić bo mi wyliczyli termin na 26 marca, ale ponoć wszyscy liczą dni od ostaniej @ więc juz sama zgłupiałam - zobaczę co mi powie gin. w przyszłym tygodniu i po USG i wtedy najwyżej zmienię :ico_noniewiem:ustawione mam od daty porodu ta która gin ustalił z USG
:-D :ico_brawa_01:bardzo fajnie
nigdy nie doznałam samotności nawet w brzuchu miałam towarzystwo i jako plemnik tez
bardzo dobry pomysł :ico_brawa_01:obaczę co mi powie gin. w przyszłym tygodniu i po USG i wtedy najwyżej zmienię :ico_noniewiem:
no ja tez mam taka nadzieje... troszke mi poszlo wszedzie ale tylko troszke. bo tak to mi sam brzuszek widac. jak moj M wroci z trasy to cykniemy fotke i wkleje, bo od ostatniego razu jak wam pokazywalam brzuszek to sie straaaaasznie zmienilo i powiekszyloJedwabna mi też juz brzuszek rośnie i rośnie a ja tyje i tyję , mam nadzieję, ze dużo tych kg nie przybędzie
kurcze mi tez okropnie. co chwilka sprawdzalam czy juz jest. ale nowa nazwa mi sie nie podoba :ico_zly: wolalam stara...dobrze ze juz jest tt bo jakos tak mi tego brakowało..
:ico_pocieszyciel:ja dzis smutna do kwadratu moj maz znow wyjechal. oj ciezki ten zywot ze musi mnie tak zostawiac i kursowac. jak ja tego nienawidze!
super :ico_brawa_01: juz nie mogę się doczekać :-Djak moj M wroci z trasy to cykniemy fotke i wkleje, bo od ostatniego razu jak wam pokazywalam brzuszek to sie straaaaasznie zmienilo i powiekszylo

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość