kasiu nie wiem co masz na mysli.... :ico_noniewiem: hihi bo co ja niby mam robic?? :ico_szoking: przeciez porodu nie przyspiesze... :ico_oczko: a zreszta nie spieszy mi sie tak jakos :-D hihi chyba nie dociera do mnie zupelnie co ma sie wydarzyc... :ico_olaboga: na razie od poczatku ciazy czuje sie rewelacyjnie.. :ico_szoking: .. i nie mam powodow do niepokoju :-Dmadziorka hihi, ty jesteś niesamowicie spokojna, jeszcze nie widziałam tak opanowanej kobity jak ty przed porodem. dla ciebie, masz jakąś recepte na to?
poza tym jakas taka wyluzowana jestem.. :-D za to moj mezulek nadrabia i taka z nas juz smieszna para.. :ico_szoking: . gdybyscie nas widzialy na slubie??? :ico_szoking: ja uchachana. :-D . jaja se robie.. a adas z mina jak na pogrzebie. :ico_brawa_01: .. tak przezywal.. :-D . hihi i jakos sie w tym uzupelniamy.. :-D ale oglnie panikarze i nerwusy z nas na maxa :-D :-D
poczekaj tylko jak sie zacznie to pierwsza bede panikowac .. z bolu... hihi :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: