Hej.My juz po obiadku.maciek o osiemnastej jedzie do moich rodzixców pomóc przy remoncie pokoju, poszedł sie teraz zdrzemnąć,Patryk ogląda bajke a ja mam chwile relaksu na tt. :-D
Goonia napisał/a:
No i lux, że się z tą Twoją pracą ułożyło. Masz fajnych tych szefów
.... raczej szefowie maja super pracownice, dlatego nie mieli innego wyjscia!!
hihi ciekawe co oni na to, raczej nigdy na mnie nie narzekali :ico_oczko:
Madzia dzięki za listę
a w ogóle jak ta lista? Czytałyscie? Bo ja przyznam szczerze ze wkleiłam w ciemno :-)
Goonia, ładne te firaneczki są. Ja kiedys zamawiałam katalog z fajnej firmy, nie pamiętam nazwy ale jak poszukam to wkleje.Mają bardzo duzy wybór i naprawde w przystępnych cenach.
Asikk, fajnie ze zajrzałas do nas :ico_brawa_01: Tobie termin przesunął sie praktycznie o dwa tygodnie prawda? Fajnie masz :ico_haha_01:
Oj Dziewczyny cała akcja ratunkowa była z tymi drzwiami o 12-tej byłam umówiona z przyjaciółką. Przyjechała i rzucałam jej klucze przez okno i też nie mogła otworzyć...zaangażowałysmy sąsiada z parteru. Zadzwonił do serwisu Gerdy, okazało się, że jak ten klucz spadł na dół to się zabrudził, zrobiła się mała ryska i nie można było otworzyć....Wyczyścił ten klucz i otworzył....A tak w ogóle to w serwisie powiedzieli, że jak się zamyka od zewnątrz na dwa razy to od środka nie da się otworzyć, bo się automatycznie blokują....tak mnie załatwił mój ukochany!!!!
no to nieźle rzeczywiście :-)