tam jest koszt wysyłki 10zł, wiesz ja mam straszną alergie jak ktos tak strasznie zawyza
zgadzam się całkowicie-straszliwie to denerwujące... jest taki sprzedawca odzieży na allegro, ceny super, na prawdę kuszące i ciuchy w moim stylu, ale jak można chcieć 15-20zł za wysłanie ciucha?! wolę dać te 10 więcej za bluzkę, bo przynajmniej wiem, że kupuje u człowieka, który chociaż stara się być uczciwy :ico_puknij:
właśnie wygrałam znowu komplecik dla dzidzi z kubusiem puchatkiem :ico_noniewiem:
Madziarka wiem, że śpiochy można na allegro tanio kupić, z resztą kaftaniki i inne też, ale ja chcę jechać najpierw do hurtowni, która jest nie daleko, tylko na razie nikt nie ma czasu, żeby mnie tam zawieźć :ico_placzek: mamę zmolestuję może jutro jak Kuba będzie ściany gipsował :ico_oczko:
Ja po porodzie będę miała nie lada problem, bo jako wegetarianka jadę na owockach i warzywkach, no i na produktach sojowych oczywiście, a później ze wszystkim trzeba uważać :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-11-21, 19:44 ]
ach Goonia, kurczę za 3 tygodnie :ico_szoking: w zasadzie jak ostatnio Kubie powiedziałam, że skoro w 37tc już wszystko się może zdarzyć, bo ciąża donoszona, to nawet za miesiąc dzidzia może być z nami-Kuba osłupiał, że tak niewiele czasu nam zostało... ale obstawiam, że wytrzymamy do terminu :ico_oczko: z resztą w poniedziałek mam wizytę u lekarza, to może nas naprowadzi na właściwe wnioski :ico_haha_01: