Justyna moe dla kuby byłoby to dobre??? :ico_noniewiem: bardziej by sie zaangażował a przy okazji troche nauczył :ico_oczko:Gosia zaraz będę szukała przez internet szkoły we Wrocławiu-byle blisko myślę, że to dobra sprawa... fajnie, że wam się podoba
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy się siedzi ze znajomymi i o czymś się rozmawia a my czujemy jak maluszek się rusza.. i nasi rozmówcy nie zdają sobie nawet z tego sprawy, że my akurat w danym momencie czujemy Jego ruchy.. to takie niesamowite.wiecie tak sie przyzwyczaiłam do tego nowego gatunku kopania-bo na każdym etapie jest troszkę inaczej, teraz sie rozpycha i wszędzie czuję jakąś kończynę i mnie tak smyra cały czas :ico_haha_01: że chyba będzie mi tego brakowało... to taka integralna część mojego życia :ico_noniewiem:
Claudia :ico_oczko:A tak w ogóle ciekawa jestem jak masz na imię :-) Może nam zdradzisz? :ico_oczko: :ico_sorki:

Claudia
tylko i wyłącznie ze względu na to myślę o szkole rodzenia-jeśli o mnie chodzi to bym się absolutnie obyła bez tego
strasznie to drogie :ico_szoking:u nas średni koszt to 300-350zł
Zaczęłam wyszywac na prześcieradełkach imię mojej Córeczki...Już nie ma że się wycofam od tej decyzji

na moje nieszczęście przyplątało się co innego hemoroidy ,normalnie załamka i nie wiem co z tym zrobić
No to super!! :ico_brawa_01: Ja nic nie wyszywam (bo zapomnialam, jak to sie robi.... a poza tym nie mam kiedy...), ale tez juz chyba zostanie Pawelek... :-)Zaczęłam wyszywac na prześcieradełkach imię mojej Córeczki...Już nie ma że się wycofam od tej decyzji :ico_oczko:
Ja tez tylko ze wzgledu na mojego Piotrka, przede wszytskim ,zeby sie przygotowal psychicznie do porodu, bo planujemy rodzinny porod i .... widze ze juz pierwsze pozytywne efekty sa! Jesli chodzi o mnie ja tez bym sie obyla bez szkoly, chociaz po wczorajszym wykladzie juz wiem napewno ze zrobie lewatywe.Fintifluszka napisał/a:
tylko i wyłącznie ze względu na to myślę o szkole rodzenia-jeśli o mnie chodzi to bym się absolutnie obyła bez tego
No drogo, u nas tyle kosztuja szkoly tzw. weekendowe - idziesz 1 lub 2 weekendy i masz z glowy! A takie normalne sa tansze.Fintifluszka napisał/a:
u nas średni koszt to 300-350zł
strasznie to drogie :ico_szoking:
Dziewczyny wspolczuje WAM, mnie jeszcze jak narazie nie dopadlo to cholerstwo.Monia witaj w klubie :ico_placzek: Ja z tym walczę od momentu jak byłam w ciąży z Patrykiem.Pod koniec ciąży mi wyszły a po porodzie się nasiliły. Teraz tez zaczynam miec juz problem i az sie boje co to bęzie po porodzie :ico_olaboga:
Przy następnej wizycie zapytam sie lekarza co robić, może jakies czopki albo maść :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość