jołć jestem w szoku nie wiem skąd wzięłam tego powera ale posprzątałam kuchnię :ico_haha_01: a jaka głodna się zrobiłam od tego sprzątania :ico_szoking: :ico_szoking:
dziewczyny powiedzcie mi gdzie najlepiej kupić rzeczy dla maluszka typu termometr do kąpieli, do ciała, szczoteczka do włosów itp. Kupowałyście w normalnych sklepach czy na allegro? ja chcę już powoli coś kupować i od kilku dni siedzę na allegro i faktycznie niektóre rzeczy tańsze niektóre nie( myślałam o zakupach u jednego sprzedawcy żeby zaoszczędzić na przesyłce) i teraz sama nie wiem. A wy bardziej doświadczone...
szyszeczka, izabella mi podała sprzedawcę u którego wszystkie te pierdołki można kupić za jednym kosztem przesyłki. Podeślę Ci na PW namiar.
Ja właśnie oglądałam pościele i znalazłam sprzedawcę u którego kupię 2 komplety pościeli w tym jeden z wypełnieniem, prześcieradełka i chyba materac, ale co do materaca muszę porównać jeszcze koszta. Resztę zamówię u innego, bo ten się tylko sprzedażą w/w rzeczy zajmuje.
bo niby mam jednego upatrzonego ale może akurat jakiś lepsiejszy będzie
generalnie ostatnio właśnie zrobiłam listę cen z allegro od jednego sprzedawcy i wczoraj byłam w rossmanie zobaczyć i jednak cześc rzeczy kupię w rossmanie bo są tańsze