no ja wlasnie też :-)ja w Czechowicach dokładniej

sadystki tylko mnie szczujecie :ico_sorki: :ico_sorki: ale niedługo wychodzę z misiem do lekarza bo cos sobie z paluszkiem zrobił i mu napuchł :ico_olaboga: ale zaraz dopadnę moją znajomą położną i wejde do tesco po pączki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a dzisiaj na obiadek chce zrobić kluchy z kapustką :ico_noniewiem:własnie sobie dogadzam napoleonkami.

drobiowe kotleciki, do tego nie wiem czy ziemniaczki gotowane czy pieczone zrobię i brokułki
marchewkę z groszkiem
no i teraz kaplica bo to wszystk też bym sobie zjadła ,o marchewce pisałam nawet wczoraj :ico_haha_01: jak ją mad robisz?? a taką rybkę w panierce to mogłabym non stop wcinać :ico_puknij: ja najbardziej smakują mi ziemniaczki gotowane i dukane z masełkiem a do tego najlepiej buraczki :ico_sorki: ja muszę sobie chyba urlop od was wziąć bo non stop i smaki robicie i najlepiej to bym jadła to wszystko z wami :ico_haha_01: :ico_haha_01: a kto to później zgubi :-Drybę z frytkami
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość