Z tofi jeszcze nie jadłam, zawsze rzucam się na te z czekoladą i budyniem. Uwielbiam te pączki jeszcze do tego herbatka z cytrynką. Chyba mój pojedzie do Tesco jak z pracy wróci... heheheno nic nie mów te ich wiórki czekoladowe :ico_sorki: :ico_sorki: i te z tofii też są pyszne :ico_sorki: :ico_sorki:A najbardziej smakują mi te z Tesco z czekoladą albo budyniem mniammm.
to mówi jaka i nie trzymaj w niepewności :-P ciekawa jestem czy to bedzie proroczy sen ??ano była
Może ja też pojade sobie do tesco po paczka a jeszcze wczoraj o nich pisałam :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: tylko że jak ja je kupie to idą jak woda :ico_sorki: :ico_sorki: a i wczoraj były na promocji 4 za 3zł ale z tych pakowanych ja wole te co moja luzem z lukrem i wiórkami czekoladowymi :ico_sorki: :ico_sorki:Uwielbiam te pączki jeszcze do tego herbatka z cytrynką. Chyba mój pojedzie do Tesco jak z pracy wróci... hehehe

Może ja też pojade sobie do tesco po paczka a jeszcze wczoraj o nich pisałam :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: tylko że jak ja je kupie to idą jak woda :ico_sorki: :ico_sorki: a i wczoraj były na promocji 4 za 3zł ale z tych pakowanych ja wole te co moja luzem z lukrem i wiórkami czekoladowymi :ico_sorki: :ico_sorki:Uwielbiam te pączki jeszcze do tego herbatka z cytrynką. Chyba mój pojedzie do Tesco jak z pracy wróci... hehehe
to kiedy idziemy na paczki ?! :ico_oczko:Ika ja też wole te luzem wydają mi się bardziej świeże niż te pakowane
mój sen póki co się sprawdza wiec wierzę ze i u ciebie tak bedzieno dostałam śliczne foto "bułeczki" tylko ja się tak zastanawiam czy to w życiu na odwrót nie jest
pokaż foto :ico_sorki:allegro łóżeczko+ materac+ poduszka+kołderka+pościel za 229zł- zestaw nowy.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość