no to pijemy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:No i wskoczyłam dzisiaj w 6 okienko, więc imprezka
ja mam kombinezon i rękawiczki białe i marzy mi się też bielutka czapusia, w ogóle jakoś mnie tak na biało wzięło :ico_noniewiem:ale ja juz wczesniej kombinezon kupiłam i mi kolorystycznie żadna nie pasowała.
hihi dzięki że mi przypomniałaś bo ja zapomniałam że mam jeszcze dwa wczorajsze i zaraz je zjem :-Di ja was z pączkiem witam :ico_oczko:
:-D :-D :-D fajnie że się tak chłop cieszy :ico_oczko: poczekaj pozajmuje się tydzień, dwa i mu pewnie przejdzie :ico_haha_01:ostatecznie stwierdził ,że tylko on będzie sie maleństwem zajmował i sam będzie nawet dupsko wycierał ,a jak się spytałam o kamienie to powiedział że ma czas aby mleczne cycki sobie wyhodować :ico_szoking:
ja też :ico_placzek: może żurek zrobie z kiełbasą i jajkiem :ico_noniewiem:co robicie na obiad bo ja nie mam pomysłu
za nasze 7 okienko i 3 trymestr :ico_brawa_01:
właśnie stwierdziłąm że za wielki zmarźluch jestem i nie będe miała kiedy takiego załozyć :ico_noniewiem:
no właśnie dlatego się tak długo zastanawiam i analizuje :-D ja też zmarzluch niesamowity jestem więc w samym ponczu nie wyskocze,wydaje mi się że się nie opłaca na zimę kupować
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość