Hejo laseczki :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:
czesc ewelinka, fajnie że do nas dołączyłaś :ico_brawa_01:
Mężu znowu na szkolenie pojechał więc wieczór mam samotny to i jest czasu więcej :-D Troche nadrobiłam zaległości w czytaniu
Zgadzam się że Viburcol jest super, też stosowałam przy Olku i pomagał mu przesypiać nocki przy ząbkowaniu :ico_sorki: , Jeśli chodzi o podpaski to ja też zamierzam kupić te duże MAMA z Belli ale do tego zwykłe majtki bawełniane, u nas nie mieli żadnych wątów, że takie a nie siateczkowe :ico_noniewiem:
Mój mały w brzuchu tak szaleje że cały brzuch mi lata :ico_olaboga:
Nie zwraca uwagi czy dzień czy noc :ico_puknij: wczoraj miałam cały brzuch obolały ale do końca nie wiem czy to od kopniaków czy od twardnięcia :ico_olaboga:
Poza tym do końca nie wiem kiedy mi brzuch faktycznie twardnieje a kiedy jest twardy z powodu tego że mały się wypycha pupą , plecami czy czym tam jeszcze.
Dobrze że jutro mam wizytę to ginek sprawdzi czy wszystko OK.
[ Dodano: 27-10-2011, 20:32 ]
Wygrałam aukcję z laktatorem :064:
szczęściara, ja od kilku tygodni poluje na jakiś fotelik samochodowy, ale nie chce wydać zbyt dużo kasy bo jakby nie było to wydatek na jakieś 6 mies nie wiecej :ico_noniewiem: licytowałam już chyba ze 4 ale zawsze mnie przebiją :-D
[ Dodano: 27-10-2011, 20:35 ]
Jak nie kupie jakoś okazyjnie to koleżanka bardzo chce mi pożyczyć więc chyba skorzystam ,
na razie zakupy dla małego odstawiam na bok i musze się skupić na zakupach dla siebie bo oprócz 1 koszuli do karmienia nie mam nic :ico_wstydzioch: tydzień za tygodniem ucieka a mały w brzuchu wieki nie będzie siedział :-D