riterka, nie widziałam wcześniej posta :) dzięki fajna sprawa ten żel muszę w aptece zapytać.
szyszeczka, pochwal się zakupami :)

zostawiamy tą co jest :ico_oczko:Ika, czy ustawić nową datę - 9 marca? czy zostawić tak? i jakie imię wpisac, dobrze pamiętam, że Iza?
te zdjęcia musza być boskie ,więc szybko je wklej i nam tez daj się zakochać :-DI ciesze się, że poszliśmy na 3D, bo tym razem ułożona była rewelacyjnie, widać było jakie minki robi, raz się uśmiechnęła nawet, widac było jak rączkami porusza, mam zdjęcia, potem zeskanuję i wkleję. Jestem zakochana na amen
wiem że ładne ,jednak byłam dzisiaj na cmentarzu i obiecałam mojej siostrze że mała dostanie po niej imię w ogóle mamy na cmentarzu koło siebie 3 malusie groby mojej rodziny a jeden jest mojej siostry :ico_placzek: Drugi jest moje kuzyna który żył całe 3 dni ,urodził się i był niby zdrowym dzieckiem jednak nagle zaczął siniec okazało sie że ma poważną wadę serca i zmarł ,dlatego tez sie tak denerwowałam serduszkiem malutkiej :ico_sorki:Ika202, to Ci mąż psikusa robi. Ale imię równie ładne proponuje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość