- dzieki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wiec trzymam za Ige &&&&&&&&&&&&&&&&&&
- nie martw sie na zapas,moja Zuzka tez urodzona po nieleczonej cukrzycy i gdyby nie partactwo lekarzy przy porodzie byalby calkiem zdrowa :ico_oczko: Wazne jest,zeby trzymac diete,wtedy dzidzisu nie bedzie taki nakoksowany jak moja Zuzia 5390 :ico_oczko:jak nadal będzie wysoka to się załamię
Ja nie pomoge bo u mnie troszke inaczej te badania wygladają..pierwsze badanie polegalo na wypiciu kubeczka (tak okolo 50 ml) napoju, nie byl taki zły-cytrynowy, i po godzinie pobrali mi krew...nie musialam byc na czczo...z reszta nawet nie wiedzialam o tym badaniu i pare minut przed nim zjadlam banana :ico_noniewiem: ...ale pielegniarka powiedziala, ze to nie robi róznicy...Dziewczyny, a dlaczego często gesto jest tak że po wypiciu 50 g glukozy poziom cukru we krwi jest większy niz po wypiciu 75 g??Ja oczywiście będe sie cieszyła jak dziecko jak bede miała mniejszy cukier po 75 ale jestem ciekawa jak to jest
Oby tak było :ico_sorki:ale chodzi mi o to, ze ten wynik pierwszego badania moze byc falszywie pozytywny...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość