hej :ico_ciezarowka:
my dziś po przebudzeniu za oknem zobaczyliśmy śnieg
co prawda teraz już po nim prawie nie ma śladu no ale spacer po pierwszym śniegu tej zimy zaliczyliśmy
my fotelika jeszcze nie mamy, ale jednak zdecydowaliśmy się pożyczyć od znajomych bo im na razie nie potrzebny a sami zaproponowali że pożyczą. Ale dzięki margolcia że przypomniałaś mi o prezencie dla starszego braciszka :ico_oczko: bo miałam kupić a wyleciało mi z głowy :ico_wstydzioch: Skleroza na maxa mnie dopadła
my fotelik mamy od wózka musze go tylko odświeżyć a prezent od malutkiej dla Igorka zapisałam sobie aby nie zapomnieć jak robiłam listę rzeczy nam potrzebnych
no i umówiliśmy się z R. że jak ja już się rozpakuję to on zabierze młodego do sklepu z zabawkami aby on też wybrał jakiś prezencik od niego dla Amelki i przywiozą jej do szpitala :ico_sorki:
wy juz wszystkie macie wozki?
tak tak ja mam
wkońcu mam czterokołowca
a mój to ośmiokołowiec :ico_haha_01: bo ma wszędzie podwójne kółka
Dziewczyny, bo pisalyscie, ze kupujecie cos dla starszego dziecka, niby w prezencie od dzidziusia, a co kupujecie? Bo pomysl bardzo fajny, jakos nie pomyślałam o tym wcześniej, ale nie wiem, co by to mogło byc? Lalka, maskotka pewnie by fajnie było, ale Emi ma tyle tego :ico_noniewiem: Podpowiedzcie co Wy kupujecie
Igor dostanie zestaw klocków podobnych do lego kupiliśmy w biedronce takie z ktorych wyścigówki można robić bo jak tylko zobaczy takie klockowe wyścigówki w gazecie to o nie prosi