Igi płakał żebym ją zabrała bo ona nie wróci z tamtad
kochany braciszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A dzisiaj nie jest mój dzień dziewczyny jak wróciłam od ginka to wzięłam się za obiadek i prawą rękę poparzyłam sobie rozgrzanym olejem :ico_placzek: :ico_placzek: mąz mi jechał zaraz do apteki po cos na to ,ale bolało strasznie :ico_sorki: a teraz mam rękę w łaty jak jakiś dalmatyńczyk :ico_haha_01:
na szczęście wizyta super ,lekarz mnie zbadał mam niestety paskudną infekcje ,ale szyjka trzyma ,mam brać leki i nie chodzić bo mała ma niziutko główkę i mi bardzo uciska stąd ten problem z chodzeniem :ico_oczko: zrobił mi też szybkie usg co by się z małą przywitać ,wody płodowe ok ,serduszko również ślicznie bije ,znowu został skopany i stwierdził że mała to ma chyba adhd tak szaleje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
znalazły się moje wyniki na cukier i są super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: przez 2 tyg przytyłam aż 60g ,mam teraz grzecznie brac tabletki,nie chodzić i za 2 tyg do niego na ważenie Izulka i po skierowanie do szpitala a co dalej to lekarze w szpitalu zdecydują
tam ją jeszcze porządnie obejrzą a dobrym sprzęcie i zdecydują kiedy cc,ale sam stwierdził że jak na 4 ciąże i tym bardziej cesarkę to ciąża ideał i nie jedna pierworódka by mi pozazdrościła :ico_sorki: :ico_sorki: zaraz mam lepszy humorek po takiej wizycie :-D :-D