wiolaw, ja też myślę że powinnaś się odwołać.W końcu to w Ciebie wjechano i nie Twoja wina była...a że właściciel ma alibi?Kogo to obchodzi?Niech pilnuje auta albo nie pożycza.Choć pewnie to on prowadził...
Jak byłam latem u ciotki to akurat przyjechał do nich do domu facet ubezpieczać samochody.M z nim w gadkę wszedł gdzie najlepiej ubezpieczyć?Powiedział że wszystkie direkt odpadają bo tam ubezpieczenie 11 mies. a płaci się za 12 i nikt nie ogląda auta a potem są z tego tytułu problemy..a jak jeszcze masz stłuczkę z obcokrajowcem to można zwątpić i niewiele można załatwić.Te mniejsze ubezpieczalnie też niepewne..A najlepiej w PZU bo mają duży kapitał i środki zgromadzone.Nawet jak by wszystkim pokradli auta lub wszyscy mięli stłuczki,jakby wszystkim popaliły sie domy i wszyscy chcięli odszkoodowania to i tak byłoby PZU w stanie wypłacić to wszystko i jeszcze by im zostało(to są słowa tego gościa).Więc im nie daruj tylko walcz o swoje.
aniulek, zdrówka dla Gabi życzę .Jest poprawa??
Dzięki,jest lepiej.Dziś wyszłyśmy na chwilę.Oby już nic więcej się nie przyplątało :ico_sorki: