lilo

15 lip 2012, 07:45

moni26, nie widać ale już sobie obejrzałam na twoim koncie na imageshack

Stawiam za 7 lat mojej Pietruchy!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2012, 10:35

Witam,
Moni, super zdjęcia.

Lilo, wszystkiego naj....dla synka.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 11:40

Lilo wszystkiego naj... dla synka

Dzięki dziewczyny za miłe słowa.

Powiem wam że jak przeliczylismy koszty naszego wyjazdu z porównaniem do obecnych cen u nas nad Bałtykiem to wydalismy tylko ok 200 zł więcej. Tyle, że obliczając wakacje u nas nie liczyłam kieszonkowego.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 12:15

moni fotki rewelacja, córcia Twoja prawdziwa modelka :ico_brawa_01:

faktycznie różnice w cenach niewielkie :ico_olaboga:

lilo sto lat dla synka... :ico_tort: :ico_haha_02:

Wczoraj mieliśmy nie przyjemne zdarzenie bo psy skoczyła na mojego synka, jak grał w piłkę z Tatą,(pewno za pilką, ale przestraszyły go bardzo) no i zgłosilismy to na policję, bo własciciele nas olali, chamstwo i brak wychowania na całej linii. Policja do nas przyjechała ale co się okazało, że nic zrobić nie mogą bo jest takie prawo w UK że póki pies nie zaatakuje, nie ugryzie nie podrapie i tym podobne to nic zrobić wlascicielowi nie mogą , a to już drugie takie zdarzenie u nas . Poprzednim razem ok 3 tygodnie temu, pies zeżarł nam piłkę, na szczescie Antoś nie trzymał jej w ręku, bo akurat kopnął ją na trawę , a własciecielka nawet nie przeprosiła nie mówiąc już o odkupieniu piłki :ico_olaboga:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 14:09

Magdalena_82 a nie powinny biegać w kagańcu?

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 15:08

Pewnie powinny, ale z drugiej strony jak tak rozmawiałam o tym z mężem, to takiej wielkości pies jak haski, czy bokser jak by uderzył kagańcem to mógłby takiego drobniaczka jak mój synek mocno poobijać. To bydlo miało siłe...

Awatar użytkownika
gosha
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lip 2012, 19:30

Matko co za prawo!

lilo

15 lip 2012, 20:41

Dzięki za życzenia!!! My po imprezce, padam na twarz ale ważne że syn szczęśliwy :-)

Nie wiem kiedy minęło tych 7 lat :ico_olaboga: Takie była malutki bąbelek a teraz taki chłop :ico_olaboga: :ico_oczko:

Magdalena_82, no mogliby lepiej pilnować swoje psy :ico_olaboga: Przynajmniej jakieś upomnienie powinni dostać czy coś :ico_noniewiem:

Jak ktoś chce zobaczyć jak wyszedł mebel nr 1 to zapraszam na wątek meblarski :ico_oczko: http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 53#5733453

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 21:11

A co do wakacji to mimo, ze drogo, mimo że pogoda niepewna to my od lat wierni jesteśmy morzu, tylko co roku do innej miejscowosci jeździmy, moze za dwa-trzy lata gdzieś za granice pomyslimy w koncu,ale teraz Lila za mała.
my też tak mieliśmy, tyle że naszą bazą wypadową było Władysławowo. Później jak udało mi się mojego M namówić na wypad w Bieszczady to już za nic nie da sie namówić na wakacje nad bałtykiem.
Pokochaliśmy góry, w zeszłym roku z Martynką byliśmy również w górach stołowych. A w bieszczady na razie jeździmy sami. Jakieś 150 km od bieszczad mam rodzinę i ona tam zostaje z moją mamą :ico_oczko:
Chorwacja była pierwszym naszym zagranicznym wypadem i mam nadzieję że nie ostatnim

lilo cudoooooo.... super mieć takie pamiątki

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 21:34

To powiedzielismy tej policjantce że może powinna dać jakieś upomnienie, cokolwiek to ona nam na to że jedyne co my możemy zrobić to nastepnym razem grzecznie poprosić żeby załozyli psu smycz :ico_haha_01: , tylko że z tymi włascicielami, co niektórymi nie da się grzecznie, bo Cię oleją i powiedzą że tu nie ma znaku że nie wolni psów spuszczać ze smyczy. Jednym słowem to wszystko mija się z celem, niedługo moje dzieci będa sie bały wychodzić na plac zabaw... :ico_noniewiem:

lilo, pieknie mebelek odnowiony. Wygląda jak nowa. :ico_brawa_01:
Góry też lubię, i czasem jeździmy
ja też i jeziora i polskie morze, za tym wszystkim bardzo bardzo tęsknie, ale niedługo już końcówka tej emigracji....yupiiiiiii :ico_haha_01:

Wróć do „Kącik dla rodziców”