Awatar użytkownika
in.your.mouths
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

10 cze 2011, 15:00

hej
chciałam się zameldować,żeby powiedzieć,że u mnie coraz lepiej,nie jest idealnie rodzice mojego narzeczonego <tak :ico_brawa_01: > nie chcą pomagać,pieniędzy dawać nie będą i mają same roszczenia,ale cóż.mój mężczyzna się im stawia i nie jest najgorzej,właśnie szuka pracy,i na prostą jakoś wyjdziemy.termin mam na 12 sierpnia i czekamy na Alka niecierpliwie :-D

chciałam Wam podziękować za wsparcie kiedy go potrzebowałam :-)

aa i Gabi bardzo dziękuje za pozdrowienia w podpisie,choć nie wiem czy zasłużyłam

mal
Wodzu
Wodzu

10 cze 2011, 15:09

aa i Gabi bardzo dziękuje za pozdrowienia w podpisie,choć nie wiem czy zasłużyłam
na pewno zasłużyłaś :ico_brawa_01:

a każdy kto czyta jej post to zawsze wyświetla się danej osoby nick ,ja widzę swój a ty widzisz także swój :ico_haha_01:
wystarczy w profilu dać odpowiednie nawiasy z napisem :ico_oczko: i masz to co Gabi i każdy będzie widział twój wpis i widział swojego nicka :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 30 cze 2011, 17:57 przez mal, łącznie zmieniany 1 raz.

majka2183
Umiem skakać na skakance po całym forum

11 cze 2011, 19:00

to ja też się wypowiem
Ja zaszłam w ciąże nie miałam skończonych 19 lat dokładnie to miałam 18,5 bo tak jakoś wyszło że jestem z grudnia i to cały krok w plecy :ico_placzek:

Ale teraz się cieszę mam fajnego synka

Landrii
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

30 cze 2011, 11:39

Cześć To ja was zaskoczę mam 16lat i jestem w drugim tygodniu ciąży.
Powiem tak zaszłam w ciąże od tabletek antykoncepcyjnych. Mój ginekolog do którego chodziłam przepisał mi takie tabletki po których dość że strasznie zaczęłam tyć , bardzo zaczęły boleć mnie piersi no to doszło do tego że zaszłam w ciąże Przyznaje nie jest mi łatwo z tą myślą ale cieszę się że będę mamą. Chyba najmłodszą na tym forum. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do siebie .

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 12:38

sorka kochanie ale skąd wiesz że jestes w drugim tyg ciąży?????

no i wiesz od tabletek to się w ciążę nie zachodzi najwyżej od jakiegoś nieprawidłowego brania tabletek

powodzenia

elibell
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2011, 13:10

Powiem tak zaszłam w ciąże od tabletek antykoncepcyjnych.
też mnie rozbawiło to określenie, no i 2 tydzień ciąży to troszkę chyba za wcześnie by być tego pewnym co? Może od 2 tyg. nie masz okresu a ciąża jest już dłuższa

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

30 cze 2011, 13:52

no i wiesz od tabletek to się w ciążę nie zachodzi najwyżej od jakiegoś nieprawidłowego brania tabletek
Ojj dziewczyny, przeczytałam ten tekst i już miałam komentować, ale dałam sobie spokój :D Landrii pewnie jest w 6 tc..a liczy 2 tyg sugerując się terminem kiedy powinna wystąpić miesiączka..po raz kolejny słyszę, że ktoś tak liczy..cóż..

majka2183

30 cze 2011, 13:56

Cześć To ja was zaskoczę mam 16lat i jestem w drugim tygodniu ciąży.
hej a byłaś już u ginekologa żeby to potwierdzić
Powiem tak zaszłam w ciąże od tabletek antykoncepcyjnych
trochę to dziwne ale to raczej nie możliwe jest

elibell

30 cze 2011, 15:26

no wiadome, że dziewczynie chodziło, że zaszła w ciążę mimo stosowania tabletek antykoncepcyjnych, wiadome że nic nie daje 100% pewności. Tyle, że to śmiesznie zabrzmiało, ja nie chciałam być złośliwa w żadnym razie, tylko śmieszne to było i tyle:)

A że ma 16 lat, życie, bywa, grunt, że przynajmniej brała tabletki, nie jak wiele młodych bez zabezpieczenia albo jakieś dziwne miksy, tabletki jakiekjolwiek podkradane mamie, siostrze czy cioci i brane przed imprezą czy płukanie pochwy coca colą bo i o takich sytuacjach jak i równie niedorzecznych słyszałam i czytałam.

Będzie młodą mamą i życzę Ci Landrii, byś miała w koło siebie samych rozumnych ludzi i pomocnych, bo wiadome, że w tak młodym wieku nie jest łatwo powiązać macierzyństwa i szkoły bez pomocy osób trzecich i pamiętaj nawet dorosłe kobiety często mają taką pomoc, bo zachowują się jakby miały dwie lewe ręce do wszystkiego.

Pisz czy u gina byłaś i co on powiedział?

szkieletorek

30 cze 2011, 18:42

a każdy kto czyta jej post to zawsze wyświetla się danej osoby nick ,ja widzę swój a ty widzisz także swój :ico_haha_01:
wystarczy w profilu dać odpowiednie nawiasy z napisem :ico_oczko: i masz to co Gabi i każdy będzie widział twój wpis i widział swojego nicka :ico_oczko:
Matko hehe a ja durna nie wiedzialam ze to taki bajer hehehehe

Landrii od tabletek sie nie zachodzi w ciaze.

Wróć do „Kącik dla rodziców”