bardzo dziękuję lilo..miło mi... :ico_wstydzioch:Beatris już Ci miałam kilka razy powiedzieć, że śliczne zdjęcie wkleiłaś ślubne w suwaczek Takie super elegancie - jak Wasza córeczka Wiemy więc po kim to ma

Bo ja moja droga w UK w lesie nie mieszkam, wiec necik mam, to sie platam po TT :-D :-D , a to, ze jestem na TT to tylko swiadczy o tym, ze dolecialam, w calosci do Londynu, a co bedzie dalej to zobaczycie jutro, bo dzisiaj wieczorem wracam do Polandii. Jak mnie jutro do 14 nie bedzie to znaczy, ze na porodowce jestem (bo w PL to jak w lesie - w domu internetu jescze nie mam). Pozalatwialam wszystkie sprawy pozytywnie i wystaralam sie dla mojej Łucji o cos na ksztalt becikowego bo okazalo sie, ze dostane wyrownanie za niepobrany macierzynski od 18 marca. Pieniazki beda na koncie juz w piatek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Jasnie Pani :) no i jak, chyba wróciłaś cała, bo Cię widziałam na innym wątku? :ico_oczko:
:ico_szoking: To w UK mają internet????????????? :ico_smiechbig:Bo ja moja droga w UK w lesie nie mieszkam, wiec necik mam
Będziemy codziennie tu zaglądać i pytać " Jasnie Pani :) już czy jeszcze??" "Jesteś dalej 2w1 czy nie????" "No ile można w ciąży chodzić!!!" itd., itd......... :ico_oczko:nie bedziemy mialy o czym mowic

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość