pokaz fote :ico_sorki: my niedlugo bedziemy zmieniac sypialnie dzieciakom - szwagierka sypialnie corce zmienia, a ta ma raptem 3 lata :ico_puknij: , i nam sprezentuje te "stara" :ico_brawa_01: a to kawal pokoju, cos w tym stylu:przyszlo nowe lozko dla Eryka i robilismy mu sypialnie, jeszcze tylko musze dokupic regalik mu na zabawki i bedzie wsio ok.
ja tez tak mowilam, bo mam b. nieustawna kuchnie i do tego malutka. i okazalo sie, ze zmywarka 45 cm mi sie zmiesci zamiast jednej szafki :-D :ico_brawa_01: to byla chyba najlepsza inwestycja w domu, to jest - do pralki czy lodowki jestesmy przyzwyczajeni, wiec co innego :ico_oczko: ale zmywarka przy dzieciach, szczegolnie jak sie pracuje, to prawdziwy luksus :ico_sorki: a! ja musialam pralke miec tez ladowana od gory, zeby zmywarka sie zmiescila, bo pralke mam w kuchni :ico_oczko:żałuje, ze w mojej kuchni nie ma miejsca na zmywarke..
cale szczescie, ze lista podpisana przez wszystkie mamusie, hahahhaha. A krany rzeczywiscie "wygodne" jak diabli :ico_chory:no to jutro na kaffce zbórka organizacyjna... na 10macie być
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość