Cześć kochane moje, u nas cały czas coś się dzieje w ten weekendzik hihi.
Wczoraj był grillik u znaomych, było fajowo, śmiechu co nie miara, oj fajnie się posmiać aż do łez, trroche drinkowaliśmy i tequilla była
a rano lekki kacyk ale do przezycia.
no a dzisiaj był dzień pechowy, bo żeśmy się tak wybierali, wybierali na basen że dotarlismy jak już był koniec ostatniej sesji...buuuu
Pojechalismy ok 12 na zakupy po stroje kąpielowe no i spoko chłopaki kupili i ja też, ale jak zobaczyłam w domu to sie okazało że kupiłam numer 8 ...ale byłam zła...wiesz wziełam a na wieszalu było 14 mój rozmiar
i nie kapnęłam się że to może być mniejsze....nie dało rady już pojechać (bo i tak było już póznawo) ... i wymienić także nonono blada z basenu i wszystkiego.
Jutro może pojedziemy ;) jutro będe musiała tez nabyć kostium w normalnym rozmiarze
A co u WAS?
Kristi widze ze TY juz prawie pewna ze jestes w ciazy, lo matko ale ja ci zazdroszcze....ja bardzo chcialabym juz oczekiwac na przyjscie na swiat drugiej kruszynki...bardzo bardzo...
a wiecie co...
Wczoraj mialam taka sytuacje troche smieszna heh
bylismy u naszych znajomych a kolega mi mowi ze za 9 miesiecy przyjdzie na swiat nasz drugi bobas :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
no szczerze niewiedzialam o co chodzi...pytam sie czy on wie cos czego my z mezem nie wiemy :ico_haha_01:
a on na to ze juz kilku osobom to "wywrozyl" ze tak powiem...porpstu spojrzal na kobietke i wiedzial ze jest w ciazy....
mi to sie smiac zachcialo....ale wiecie jak to jak ktos powie Ci cos takiego to czlowiek mysli...
Narazie ani okres mi sie nie spoznia...bo do @ jeszcze troche :-D
...ale co sie usmialam to moje :ico_haha_01:
Ciekawe co mi pokaze jutrzejszy test
o to juz jutro czekamy !!!
Aginko pamietam te sytuacje, chyba nawet nam opisywalas, bylysmy na bierzaco z ta rozterka ciazowa?!
Ja narazie marze o drugim dziecku, juz tak bardzo ze nie moge...ale mam nadzieje ze to juz niedlugo.
A Tolek dal nam dzisiaj popalic...mezu zasnal, a mialo byc przytulanko zaraz go zbudze :-D
Gabi sliczne foteczki.