Kristi, :ico_olaboga:
Wiesz, ja to bym sobie darowała przez jakiś czas wizyty u Nich
ja popieram Anię - choć nie wiem jakie relacje i wspólne zobowiązania Was łączą - to są sprawy rodzinne- czyli bardzo trudne ....
Każda z nas ma swoje doświadczenia ale sama musisz stawić temu czoła - i albo takie sytuacje będą miały miejsce jeszcze i jeszcze i jeszcze .... albo już nie- ale tylko dlatego że albo nie bedziesz miała z nimi do czynienia bo będziesz unikała towarzystwa teściów albo Ty się zmienisz .... bo pamiętaj
Kristi, to są ludzie z przyzwyczajeniami i oni sie nie zmienią i tu wiek robi swoje ... eh.... chyba zamotałam ale to zamotany temat jest ....
Mama_Ania, Zyczę "udanej" pogody - takiej odpowiedniej do sytuacji .....
Gabi, cudowne zdjęcia -ale rzeczywiście pogoda -taka że szkoda gadać :ico_olaboga:
[ Dodano: 2009-06-12, 21:43 ]
hm.... co u nas ????
wróciłam dzis do pracy - zal bo w przedszkolu było super :ico_haha_01:
teraz na topie mamy sypanie kwiatków - a co sie z tym wiaze - :ico_olaboga: zakładanie rajtuz :ico_olaboga: koszmar - najgordze jest dojscie do kościoła ...potem Malwina zapomina że je wogóle ma :ico_szoking:
Kacperka mi bierze jakieś choróbsko - właśnie dostał dawkę na wzmocnienie :ico_noniewiem:
Ja jutro idę do pracy eh.....
[ Dodano: 2009-06-12, 21:52 ]
Ja ostatnie kilka dni żyłam w napięciu....myslałam że jestem :ico_ciezarowka: ale nie....dzisiaj dostałam @ :ico_noniewiem:
:ico_szoking: czekaj Madzie - jeszcze poczekaj .....
[ Dodano: 2009-06-12, 22:01 ]
Mama_Ania koniecznie daj znać co pzygotowałaś na urodziny - ja szukam inspiracji - napewno urodziny dzieciom będę robiła 15 sierpnia .... sama nie wiem jakie torty wybrać -może ze zdjęciami dzieci ???
u mnie ostatnio szał zrobił pasztet z selera - może zrobię go jakoś w maleńkich foremkach w stylu mufinek w cieście francuskim - sama nie wiem .... muszę znów "coś " oryginalnego wymyśleć.... zresztąu mnie to jest impreza na 25-27 osób .... pewnie tym razem łącznie z obiadem ..... oj już mnie to przeraża ....
[ Dodano: 2009-06-12, 22:02 ]
o opisałam się zawszystkie czasy - komu będziechciało się te głupotki czytać :ico_oczko: