cześc dziewczynki...MOJA MAMCIA JEDNAK PRZYJEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 maja , ale się cieszę , mówię WAM :523: :524: :526: :527: :528: :529: :525:
no i najprawdopodobniej zostanie na całe wakacje, więc zajmie się Antosiem a ja moze zaczne szukać jakiejś pracy OGROMNIE SIĘ CIESZĘ.
maggie ja tez powiedzmy ze sie dzis wyspałam..bo mąż sie zajął małym.....ale jak on to przezywa ze musiał tak wczesnie wstac :ico_olaboga:
:ico_olaboga: i podkresla na kazdym kroku ze się wyspałam......raz wstał do Matusia i sie naprzezywa ..... :ico_olaboga: :ico_olaboga: wiele mi co!!!!
iza no mój nie przeżywa tak, zresztą naprawde nie moge na niego narzekać...pomagał mi bardzo podczas odstawiania Tosiaczka od cyca :-D
iza, Antoś tez jest łobuzem :ico_olaboga:
Aginka, dobrze że z kolanem lepiej :ico_brawa_01:
Dzisiaj sie tez moze wybierzemy na taki Markt Sonntag to jest taki niedzielny markt jakby targ sa stragany i mozna cos kupic tam sa rozne rzeczy a pogoda sprzyjajaca jest takze sie wybierzemy napewno heh
Kristi u nas też coś takiego jest :ico_oczko: tak zwany: "car boot" dzisiaj kupiliśmy tam odkurzacz za grosze, a prawie nowy, bo juz ten nasz stary był taki graciasty ze :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-04-29, 16:54 ]
:ico_nienie: Dziewczynki - :ico_nienie: ja nie ulegam Malwinie na spacerach - nie biorę na ręce - choć się drze w niebogłosy - a jak sobie popłacze to usnie - bo przeważnie śpi na spacerach .... (Magda tez nie ulega Malwinie - bo w ciągu tygodnia to oczywiście ona jest z Niunią najwięcej)
racja, nie wolno ulegać...chociaż często jak Antek tak się wydziera ..to już nie da rady wytrzymać...
Antoś te z jest strasznie ruchliwy, czasem się aż boje czy nie bedzie jakimś nadpobudliwym dzieckiem.
:ico_noniewiem: