Cześć dziewczynki...oj cięzki dzień mieliśmy, na szczęście mój mały mężczyzna juz spi a ja mogę na spokojnie zjrzec co tam U WAS i znów "powalczyć" z blogiem :ico_zly:
Dzięku jemy za :ico_brawa_01: i Gratulacjony...Antoś co prawda jeszcze nie chodzi samodzielnie...ale widze że coraz częściej próbuje...a wczoraj te kroczki były piękne..........równo tydzień przeed urodzinkami :ico_oczko:
My dzionek spędzilismy dzisiaj też w większości w domku bo już ta pogoda nas dobija jak nie deszcze to wiatr taki ogromny że o mało głowy nie urwie.
[ Dodano: 2007-05-18, 21:24 ]
Dziewczynki a ja nie pracuje i u ,nie również nie zawsze wszystko jest pod kreseką....w zasadzie to chyba nigdy tak nie jest :ico_wstydzioch:
Porządek idealny mam tylko wtedy kiedy moja mama jest :-D
Obiad co prawda jest zawsze ... tego nie mogę powiedzieć :ico_haha_01:
diem mnie też się wydaje że to była Kouroshowa ZAZDROŚĆ...ach te małe zazdrosniki....
dodam jeszcze,ze gdy kolezanka poszla do domu kourosh przez nastepne ok30 min. NIE CHCIAL przyjsc do mnie, nie spojrzal nawet na mame, odwracal sie i tylko u taty w ramionach ... :ico_noniewiem:
i pozniej nawet od syna po buzi mi sie dostalo
a powiem Ci kochana że mój Antek tez taki obrażalski jest :-D jak mu cos nie przypasuje to potrafi iść do Taty i normalnie sie skarzyć a potem demonstrowac "wtulanie" się w Niego....tak by chciał powiedzieć..."...a widzisz" :-D
[ Dodano: 2007-05-18, 21:26 ]
Aginka, ja też muszę kupić Antkowi buty...bo jak juz teraz startuje do chodzenia...to nie ma co zwlekać.....to teraz zakup numer 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kristi miło czytac że zakupy się udały :-) :-) :-)