29 maja 2007, 19:58
cicho sie witam bo moj szkrab spi tuz ook ... caly dzien nie spal dzis :ico_olaboga:
troche przeze mnie bo od rana kapiel,sniadanko,spacerek - plac zabaw,zakupy i gotoanie obiadu i wszamianie go :-D takze dopiero,po ponad godzinnym kolysaniu,ululalam go :ico_noniewiem:
iza trzymaj sie kochana ! dwoch lozbuzow masz :ico_olaboga: tak to jest z tym facetami ... :ico_puknij: mi tez kiedys moj D powiedzial,ze ja to przeciez mama jestem i duuuzo znisoe i ze mam caly dom na glowie to pestka :ico_puknij: ale naszczescie juz go naprostowalam :wpale: :502: :522:
tak na marginesie: boski avatarek :ico_oczko: :ico_brawa_01:
i kristi sie udalo sliczne zdjatko wkleic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziewczyny sliczniutkie macie brzdace :-D brawa dla Moniczki za zebole i dla marudnej Nicoli i naszego przystojniaka Piotrusia :ico_buziaczki_big:
abyss no ja takze wspolczuje,ze az na 3 miesiace bez polowicy :ico_szoking: :ico_olaboga:
Aginka nowy model ,alez prosze :581: chlopak z gitara dla Ciebie (polecam uruchomienie wyobrazni :027: )
kristi Wasza wspolna fotka podoba mi sie szczegolnie :ico_oczko: wygladacie swietnie :ico_brawa_01: