Kochane Szkrabki MONICZKA, PIOTRUŚ, DOMINICZEK i DAWIDEK
Zdrowia, Miłości, szczęścia, spełnienia wszytskich marzeń...tych malutkich i tych
duuuuuuuuuużych , niech każdy dzień będzie pełen słoneczka i uśmiechu na bużce tak jak dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy
ANTOŚ z Mamusią :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent:
[ Dodano: 2007-07-03, 17:51 ]
Maggie, :ico_buziaczki_big:
dopiero teraz zauwazylam napis..pomogła.....
to ja dziękuje :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-07-03, 17:52 ]
Maggie sorrki ze wzielam sobie tez foteczki malej z tej stronki i obie mamy takie migajace ale jakos mi sie to tak bardzo podoba ze musialam sie skusic :ico_oczko: Chyba niemasz nic przeciwko :ico_sorki: Pozdrawiam pa
no coś Ty...przecież to jest dla wszystkich, śliczne foteczki.
[ Dodano: 2007-07-03, 17:55 ]
... eh.... no chyba że sąsiad trzepał slipki i coś sie dostało do powietrza ... :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
[ Dodano: 2007-07-03, 17:59 ]
a my dzisiaj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Oxfordu, przygody mieliśmy z autobusem bo nas wstrętnny dziad kierowca nie chciał wpuścić do autobusu, bo był wysoko-podłogowy i wózek trzeba było złożyć, ale facet miał problem bo dziecko trzymałabym nie przypięte pasami....to co kurde mam wziąć fotelik samochodowy :ico_puknij: :ico_szoking: :ico_puknij:
Wkurzył mnie....no ale poczekałam na następny i juz na szczęście przyjechał nisko podłogowy :ico_oczko: