elvira22, :ico_brawa_01:
ja też witam po długiej nieobecności-jak zwykle problem z netem :ico_zly:
Moje relacje z roczku na http://www.naszecoreczki.aledzieci.pl
i pochwalę się ,że Gabi też umi grać na flecie :ico_haha_01:

chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było :-DUspokajam wszystkich ... @ mam ... a tak było fajnie bez ....
Kristi ja mysle ze to nie jestTwoja wina i nie powinnas sie obwiniac, Ty (z tego co piszesz) wyraziłas swoje zdanie a widac ze tonTwoj tesc sobioe z tym nie radzi :ico_noniewiem:Z tesciem nadal nie gadam.. i dziwnie sie z tym czuje,jest mi troche przykro najbardziej dlatego ze czuje ze kazdy mysli ze to moja wina bo jak bym byla cicho to by bylo ok ale ja juz nie wytrzymalam i sie odezwalam i teraz jestem ta zla i najgorsza.. ciekawe ze sa ludzie co daja soba rzadzic i sobie duzoo powiedziec??
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:chyba najbardziej Ty się kochaniutka uspokoiłaś...bo tak sobie myślę że jakby dołączyła do nas jeszcze jedna kruyszynka to fajnie by było

no kristi z mężem już się spisali :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Ja już mam dwoje dzieci - pora na Was .... :ico_oczko:
ja też, TT coś ostatnio swiruje :ico_zly:Co się dzieje z tym naszym TT? Czasem tracę już cierpliwość :ico_zly:
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość