cześć dziewczynki kochane, jeden dzionek mnie nie było a tyle mam do przeczycztania że szok :ico_szoking: :ico_oczko:
ale fajnie uwielbiam WAS czytać.
U nas nie za dobrze, pokłóciłam się strasznie z mamą...ech, my chyba jednak razem nie mogłybyśmy mieszkać...ogólnie ciężka sytuacja jest teraz w domu :ico_placzek:
Antoś ostatnio budzi się w nocy ze strasznym płaczem...nie wiem czy to złe sny, czy może znowu to ząbki :ico_noniewiem:
Przez parę minut nie mogę Go opanować, wyrywa się, "szaleje" nie chce się przytulić, potem rzewnie płacze....dzisiaaj w nocy usnął dopiero po herbatce uspokajającej, której na poczatku nie chciał za żadne skarby....ale w końcu wypił.
[ Dodano: 2007-07-20, 14:48 ]
Ja rowniez jestem ogromnie dumna z mojego synka :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Moglabym pisac i pisac :ico_haha_02: wciaz czyms nas zaskakuje :ico_haha_02: kochamy go nad zycie...
to czekamy na pochwały kochana...i na fotki bo dawno nic nie wkleja łaś!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_oczko:
Witaj
magda26, TY chyba Mamcia z 2007 roku :ico_oczko:
ale zapraszamy, zaprszamy :ico_brawa_01:
Iza trzymamy kciukasy, żeby wszystko się udało, żebyś milutko spędziła czas ze znajomymi, a Matuś jest DOBRYCH rękach, węc się nie martw, tylko dobrze się baw, Babosko :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Dzisiaj jedziemy do lekarza z Nicolcia,na badania kontrolne dla roczniakow.pozniej bedzie miala szczepionke,i usg nerek.. mam nadzieje ze mala ma 2 nerki a nie tak jak mama tylko 1 :ico_placzek: ale jestem zdrowa tak pozatym i czuje sie swietnie :ico_oczko:
Kochaniutka, 3-mamy kciuki zeby wszystko było dobrze, jak wrócicie to konieczcie napisz co i jak, martwimy się :ico_haha_02:
Kristi cudo foteczki małej Nicole...świetna sukieneczka :-D