cześć kochane moje Babosy
Wczoraj tak nieładnie zniknęłam bez pożegnania, ale padłam poprpstu, miłam jeszcze wpaść do WAS ale po kapieli Antka , wszyscy padliśmy :ico_spanko:
No to przegapiłam pyszne ciasto, ale może i lepiej bo by mnie zaczęło kusić, a co z odchudzaniem :ico_szoking:
Kaolka jeśli chodzi o te ciemne plamki na dziąsełkach, to mój Antoniek miał to samo, pozniej wrecz mu się sine zrobiło, tez sie wystraszyłam czy się nie uderzył, ale to poprostu tak się ząbek przebijał.
Iza to Cię wymeczyli na imprezce :ico_olaboga:
Iwonka fajowo ze się urodzinki udały no i Luli skorzystał z kojca kumpla :-D no ciekawe co Luli sobie mysli patrząc na Maykę, może "ale fajną ma czapkę" :509:
Diem klknij na suwaczek którejs z nas bo to najprostsza droga do suwaczków :ico_haha_01:
Aginka :ico_placzek: trzymaj się kochana, wiem co to śmierć przyjaciela :ico_pocieszyciel:
[ Dodano: 2007-03-11 ]
IWONKA, udanego grilla :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
My dzisiaj pojedziemy sobie gdzieś na spacerek . Lubimy sobie tak jakieś miejsce na mapie znależć i tam jechać, wogóle ja to uwielbiam podrózować, nawet gdzieś niedaleko ale fajnie jest coś nowego zobaczyć, zwiedzić :ico_oczko:
goscie dopiero co wyszli..spali u nas......ja bylam tak zmeczona ze poszlam po 12 spac...troszke chamsko..ale juz nie widzialam na oczy!!!!!! a oni jeszcze do 2 pili
Iza, eeee tam wcale się nie przejmuj ze poszłas wczesnie spać, w końcu Ty masz dziecko i ranne pobudki, a potem cały dzień na nogach, więc masz prawo :ico_oczko: