witam witam :-D już wróciłam.Było fajnie ale krótko myślałam,ze będę dłużej ale M do pracy wraca,na szczęście już niedługo bo się zwolni :-D ale poleci i to nie wiem na ile :ico_noniewiem: a moze ja do niego dolecę z dziećmi za jakiś czas :ico_noniewiem: zobaczymy czy mu się tam spodoba bo strasznie sceptycznie do tego wszystkiego podchodzi.niestety Was nie doczytam,brak mi czasu :ico_wstydzioch: żuciła mi się w oczy jakaś ospa tt-kowa ,lepiej wcześniej niż później ale ja jakoś się modlę oby narazie nie :ico_sorki:
Do tabeli dodam kolejnego ząbka Gabi,to dopiero drugi ale już łatwiej gryźć mamę :ico_haha_01:
Dowiedziałąm się,że moje córy są uczulone na komary.U nas nie gryzą ale u taty strasznie,dziewczyny miały całe ręce pokąsane mimo że przed spaniem latałam z klapką po całym domu to i tak się uchowały i w nocy je pogryzły a te ślady nie były takie jak zawsze tylko twarde i spuchnięte i czerwone na 1 do 1,5 cm wokoło :ico_szoking: wyglądało to okropnie a zwłaszcza u Zuzi :ico_olaboga: ale już jesteśmy w domku a komarom mówimy a kysz!
Pochwalimy się ,bo bawiłyśmy sie w basenie po raz pierwszy dziewczyny go widziały,no o tym to juz pisałam.Byłam zaskoczona jak Gabi swobodnie się pluskała,skakała i nurkowała :ico_szoking: Zuzia była ostrożniejsza ale też się super bawiła.Szkoda,ze tak krótko,może ktoś się zlituje nad naszym pięknym obiektem na którym był iedyś fajny basen a teraz wszystko się niszczy i rujnuje :ico_puknij:
Ale się naklikałam :ico_haha_01: ucekam obrabiać dzieciaczki a Wasze mocno całuję!!!