No jestem, :ico_oczko:
Kristi ano mam łobuziaczka w domu...kocham Go okropnie ale czasem nie daje juz rady, Antoś jest baaardzo uparty i chce postawić na swoim.
jak mu się czegoś nie pozwala to okropnie się złości i często gęsto trudno jest mu odwrócić uwagę...
..a co do Twojej teściowej, to ja też uważam że music troszke przystopować ... spójrz na to z tej stroy że to wspaniale że teście kochają TWOJĄ córeczkę...ona jest Twoja ale Ich tez troszkę :ico_oczko:
W końcu to ich wnuczka...a dla córci i tak najwazniejsza jest mamusia czyli TY.
Moja mama mówi na Antosia "mój Misio, albo mój Pysio" :ico_oczko:
Sliczne fotki.
Maggie wiem z doswiadczenia mojej siostry, ktorej syn rowniez denerwowal sie, histeryzowal, tupal nozkami itp., ze to mija , ale nie bez pomocy ... najtrudniej ale najlepiej rowniez zachowac niezachwiany spokoj w sytuacjach, gdy dzieciatko terroryzuje dom :-/ Antosiu Kochany prosimy nie robic sobie krzywdy :ico_nienie:
Ja juz nie moge doczekac sie Antosiowych zdjec :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no mój Tosiek troszkę własna mamę terroryzuje...staramn się zachować spokój ale jest to baaardzo bardzo trudne..czasem niemożliwe , ale jak nie ma napadu złości to jest najukochańszym dzieckiem na świecie, jest mądry , juz prawie wszystko rozumie. Kocham tego mojego złośnika.
[ Dodano: 2007-08-21, 21:12 ]
Napiszę Wam Kobietki w sekrecie, że zaczynamy nie tylko myśleć o rodzeństwie dla Niuni. Nie są to jakieś usilne starania, ale przeszliśmy już do czynów... :ico_wstydzioch:
Odstawiliśmy wszystkie zabezpieczenia i zobaczymy, co wyjdzie. O Kingusię staraliśmy się ponad 3 miesiące. Jak będzie teraz???
ogromniaste :ico_brawa_01:
Czekamy na dobre wieści :ico_oczko:
Iwonuś pierwsze słyszę że dziecko na zdjęciu do paszportu ma mieć zamkniętą buzię :ico_szoking:
trochę "debilny" ten przepis, mój ma chyba zamkniętą akurat, ale weż teraz powiedz dziecku że musi mieć zamkniętą buzi i niech sie nie smieje :ico_sorki:
Iwonka mój Antek też straszny łobuz si ę zrobił :ico_olaboga: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-08-21, 21:16 ]
Aginka, u nas jak narazie pampki wygrywaja, uzywaliśmy jeszcze huggies'ów ale nie dorównały...
...a no i super ekstra urlopu... :one: