Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 13:26

Barbara, ja daję Pyzie na kolację mleczko nann junior R. Właściwie od urodzenia spała całe noce i do cycowania musiałam ją budzić :ico_szoking: .
Kinga mówi już sporo i ciągle mnie pyta "co to" pokazując różne rzeczy. I stale ogląda książeczki z obrazkami i też pyta "co to"

Awatar użytkownika
Barbara
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 wrz 2007, 13:53

Mama_Kingi ja Asi daje w nocy Enfamil Premium 3 (to podobno nowe mleko, dostac go mozne tylko w aptece), a jesli chodzi o czytanie ksiazeczek to Asia yez bardzo lubi siedziec i je odladac, ma swoje ulubione ale jak trafi np. na strone z kurkami to pokazuje i mowi: 'koko' :-)

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

12 wrz 2007, 14:30

ja daję matusiowi normalną kolacje po 18...kanapka..parówka..jajka....a przed snem mleko bebiko ale pije ok 80 ml

Barbara, to super Asia nocnikuje!!! gratuluje

Awatar użytkownika
Barbara

12 wrz 2007, 15:23

iza no wlasnie dzisiaj nie przyuważyłam i Asia co prawda dawała mi cos w rodzaju jakis znakow, ale ja myslalam że nie chce isc na drzemke, no i zrobila kupke w pieluche :ico_noniewiem: .
No to niezle Twoj synek je, ja jakos sie boje dac Asi parowki, a jajko to dostaje co drugi dzien w postaci jajecznicy.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

12 wrz 2007, 15:56

WITAJCIE Kochane Baboski :-D
Basia no wreszcie jest choć jeszcze jedna mamcia pociechy majowej :one:
Mój Antoś już chodzi całkiem sprawnie i mniej się przewraca, zaczął chodzić 17 czerwca...
jeśli chodzi o jedzenie, to w nocy absolutnie nie je...ani nie pije, do cycowania też musiałam Go budzić...bo bałam się że mi dziecko z głodu umrze :ico_haha_01:
A jesli chodzi o nocnikowanie, to u nas jest tak, że Asia kupke robi do nocnika od 8miesiaca
no to ogromniaste :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzielna dziewuszka z Asi...
www.imageshack.us Basiu to jest stronka do załączania fotek, musisz zmniejszyć fotkę, załączyć na tę stronę, a potem skopiować kod i wkleić w podpisie forumowym.... :ico_oczko:
Mam nadzieję że się uda :ico_haha_02:
Mama_Kingi kochaniutka napewno teraz jesteś barzdiej drażliwa....ale swoją drogą Kingus też moze dawać Ci popalić, jak mnie mój Antoś :ico_olaboga:
Dzisiaj dał za dwóch popalić....czasem nie wyrabiam.............a teraz to kolejne zęby mu idą, więc jestem bardziej wyrozumiała.
Iza Matusia proszę ucałować i niech szybko wraca do formy.

[ Dodano: 2007-09-12, 15:57 ]
Dziewczyny co do sptkania to ja jestem dobrej mysli , tylkop błagam pomyślcie nad pażdziernikiem, ja będe do 24 ...bo potem znowu mnie nie bedzie i nie wiadomo kiedy przyjadę........ :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2007, 16:31

Basiu - jakie z Was piękne dziewuchy (byłam na blogasku).... Brawa za "bliskie spotkania z nocnikiem .... bo u nas nocnik jest dobry ale jak stoi nie bliżej niz 3 metry od Malwinki :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-12, 16:38 ]
Barbara, musisz wklejać kody url...coś na u....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

12 wrz 2007, 16:46

basia ja tez wpadłam na Bloga, śliczną masz córcię....a jakie ma długie włoski... :ico_brawa_01:
a ja was uraczę moim Toskiem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu nasz ostatnio wyjazd nad morze:
Obrazek

Awatar użytkownika
Barbara

12 wrz 2007, 16:51

Maggie bardzo Ci dziekuje, jakos mi sie udalo wkleic to zdjecie :-)

Aginka dziekuje bardzo :-) . Jesli chodzi o nocnik to ja nie mialam problemu, Asia od poczadku chciala na nim siadac, ale tak jak mowilam na razie robimy tylko kupke i to nie zawsze nam sie udaje, czasami robimu do pieluchy :ico_oczko: a siusiu jak zrobimy do nocniczka to jest to tylko i wylacznie czysty przypadek, nie wiem jak sie zabrac za nauke siusiania do nockika?....

[ Dodano: 2007-09-12, 16:56 ]
maggie co to wloskow to i tak ma polowe z tego co miala po urodzeniu, az sie pielegniarki zachwycaly, to mosze przyznac :ico_wstydzioch: . A Twoj syneczek wyglada bosko!!! Mam cicha nadzieje, ze moze kiedys nasze maluchy sie spotkaja... :-)

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 wrz 2007, 17:05

Aginka dziekuje bardzo . Jesli chodzi o nocnik to ja nie mialam problemu, Asia od poczadku chciala na nim siadac, ale tak jak mowilam na razie robimy tylko kupke i to nie zawsze nam sie udaje, czasami robimu do pieluchy a siusiu jak zrobimy do nocniczka to jest to tylko i wylacznie czysty przypadek, nie wiem jak sie zabrac za nauke siusiania do nockika?....
Ja tak miałam z nocnikowaniem u syna - Kacper siadał na nocnij jak tylko nauczył się siedzieć .... z Malwinka postępowałam identycznie ... chcialam ja takim samym sposobem przyzwyczaić ... i co ?? nic z tego - znajomi się śmieją że czerwony nocnik działa na Malwinke jak płachta na byka .... jaednym słowem - każde dziecko jest inne !!! nawet tych samych rodziców ... i tak samo wychowywane .... :ico_noniewiem:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

12 wrz 2007, 17:59

maggie co to wloskow to i tak ma polowe z tego co miala po urodzeniu, az sie pielegniarki zachwycaly, to mosze przyznac :ico_wstydzioch: . A Twoj syneczek wyglada bosko!!! Mam cicha nadzieje, ze moze kiedys nasze maluchy sie spotkaja... :-)
i ja własnie troszkę zazdroszczę tych włosków, bo Antolek był długi łysak.... :-D
Dziękuję bardzo w imieniu synka :ico_oczko:

jeśli chodzi o nocnikowanie, to wszystko jeszcze przed nami, ale ostatnio Antoś zaczął wołać sisi, więc może to dobry moment na rozpoczęcie przygody z nocnikowanie.... :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”