15 wrz 2007, 21:47
Cześć dziewczynki moja kochaniutkie....ja już nie mogę, tyleeeeeeeeeee dzisiaj stresu mieliśmy że szkoda gadać :ico_olaboga:
Najpierw pojechaliśmy oglądać kolejne mieszkanko, dwupokojowe w fajnym miesteczku....w końcu spodobało nam się i stwierdziliśmy że go bierzemy, potem formalności...ale udało się , teraz czekamy na sprawdzenie przez agencje naszych refernecji, mam nadzieję że się powiedziecie :ico_sorki:
Potem zwiedzaliśmy okolicę...pobliski Ogromny park i plac zabaw...no bo to w końcu najważniejsze :-D
...a przedszkole to mamy pod samym domem :ico_oczko:
Fajnie podoba nam się.
Na koniec dnia jednak okazało się że nie mamy GPS'a............... :ico_szoking: albo ktoś nam ukradł, albo wypadł podczas zamykania drzwi, bo mój męzunio ma tak genialne miejsce na tę "zabawkę"że może wypaść :ico_zly: przejechalliśm,y wszystkie miejsca gdzie mógł się zgubić, ale śladu nie było :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ....najgorsze jest to że to GPS firmowy :ico_olaboga:
No i teraz będziemy musieli odkupić :ico_chory:
Także to tyle, naszczęście Tosiek byl na tyle wyrozumiały że w chwilach stresu był grzeczny...kochane dziecko moje.
Mama_Kingi a może porozmawiaj z mężulem....powiedz mu co czujesz....a może i On ma jakieś problemy... będzie dobrze, to napewno przejściowe :ico_pocieszyciel:
i uważaj na siebie, koniecznie zrób badania....mi w ciązy z Antolkiem dwa zdarzyło sę zasłabnąć...ale badania nic złego nie wykazały.
Wiecie co to chyba nasze Skarby wszystkie miały wczoraj złą nockę...Antoś kręcił się i kręcił....w rezultacie wstał o 5 .
Co do fryzurki, to mnie tez chyba najbardziej podoba się ta pierwsza....taka romantyczna :ico_haha_02: